Πρώτος ημιτελικός στο Wimbledon για την Πλίσκοβα (vids)

Μετά από το Australian Open, το Roland Garros και το US Open (τελικός) η Καρολίνα Πλίσκοβα θα φτάσει και σε ημιτελικό στο Wimbledon.
Η Τσέχα, πρώην Νο1 κόσμου, απέκλεισε με 6-2, 6-2 την Βικτόρια Γκόλουμπιτς από την Ελβετία στον προημιτελικό και θα παίξει με την Σαμπαλένκα ή την Ονς Τζαμπέρ για μια θέση στον τελικό.
Flying into her first #Wimbledon semi-final@KaPliskova powers past Viktorija Golubic 6-2, 6-2 on No.1 Court in one hour and 21 minutes pic.twitter.com/NJ88BeJV5a
— Wimbledon (@Wimbledon) July 6, 2021
Η Καρολίνα Πλίσκοβα έκανε σπουδαίο προημιτελικό και είχε 28-10 winners, 8-0 άσους, 83% κερδισμένους πόντους στο 1ο σερβίς και 81% στο φιλέ.
Η Τσέχα είχε φτάσει στον τελικό στο US Open 2016 όπου είχε ηττηθεί από την Αντζελίκ Κέρμπερ.
"Unbelievable tennis!"
— Wimbledon (@Wimbledon) July 6, 2021
Get comfy and enjoy this stunning point between @KaPliskova and Viktorija Golubic#Wimbledon pic.twitter.com/Qkb0abxFsV
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.