Σίνερ: «Ο Τιάφο ήταν ασεβής» -Τιάφο: «Δεν αισθάνομαι άσχημα»

Κώστας Ευθυμιάδης
Σίνερ: «Ο Τιάφο ήταν ασεβής» -Τιάφο: «Δεν αισθάνομαι άσχημα»
Εξαλλος με τον Τιάφο ο Γιάνικ Σίνερ μετά τον ημιτελικό καθώς τον κατηγόρησε για ασέβεια.

Το ματς του Φράνσις Τιάφο με τον Γιάνικ Σίνερ είχε και... τέταρτο σετ στη Βιέννη. Ο Ιταλός μετά την ήττα του με ανατροπή από τον Τιάφο, ήταν έξαλλος με τον αντίπαλό του καθώς θεωρεί πως έδειξε ασέβεια προς τον ίδιο και το παιχνίδι.

Ο Τιάφο ενώ έχανε 1-0 σετ και 5-2 στο δεύτερο σετ, άρχισε να κάνει διάφορα σπάζοντας τον ρυθμό του αγώνα και αποσυντονίζοντας τον Σίνερ που γνώρισε μια οδυνηρή ήττα στον ημιτελικό.

Ο Αμερικανός καθυστερούσε το παιχνίδι καθώς άλλοτε επικοινωνούσε με το κοινό, σε άλλες φάσεις μιλούσε στον Σίνερ, μέχρι και αγκαλιές με έναν σεκιουριτά έκανε, στήνοντας ένα σόου, το οποίο όμως, όπως παραδέχτηκε στη συνέχεια, ήταν μέρος των mind games που επέλεξε να παίξει για να δει αν θα μπορέσει να γυρίσει ένα χαμένο ματς. Πράγμα που κατάφερε.

«Προσπάθησα να επικοινωνήσω με το κοινό, να το κάνω να εμπλακεί στο ματς, για να δω αν θα του προκαλέσω λίγη νευρικότητα» είπε μετά το τέλος του αγώνα, με τον Σίνερ όμως να είναι σε έξαλλη κατάσταση και να του κάνει επίθεση για την συμπεριφόρά του στο ματς.

«Κατά την άποψή μου ο Τιάφο το παρατράβηξε στο παιχνίδι. Εκανε πολλά. Αλλο είναι να κάνεις ένα σόου και άλλο να δείχνεις ασέβεια. Δεν ξέρω τι έγινε σήμερα, αλλά νομίζω ότι το παρατράβηξε. Υπάρχουν και όρια. Υπήρχαν στιγμές στο ματς που ήμουν έτοιμος (να σερβίρω) αλλά έπρεπε να τον περιμένω. Ισως έπρεπε να ασκήσω περισσότερη πίεση στον διαιτητή να τον κάνει να σεβαστεί τον χρόνο του αγώνα. Αλλά πάει τώρα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σίνερ.

Τιάφο: «Μπορώ να κάνω ότι θέλω με τον κόσμο»

Αμέσως ήρθε η απάντηση από τον Αμερικανό ο οποίος δήλωσε ξεκάθαρα πως δεν τον ενδιαφέρει τι λέει ο αντίπαλός του, αλλά το πως ο ίδιος πέτυχε αυτό που ήθελε και την ίδια στιγμή διασκέδασε τον κόσμο.

«Δεν αισθάνομαι άσχημα γι' αυτό. Υπάρχει λόγος που είναι εκεί ο κόσμος. Μπορώ να επικοινωνήσω μαζί τους, να κάνω οτιδήποτε. Δεν αισθάνομαι άσχημα γι' αυτό. Νομίζω ότι έτσι κι αλλιώς είχε την ευκαιρία να κερδίσει το ματς. Τους χρησιμοποίησα για να είναι στο πλευρό μου και άρχισα να παίζω πολύ καλό τένις, αλλά βασικά απλά το διασκέδαζα και τελικά τα πράγματα εξελίχθηκαν καλά για εμένα» απάντησε ο Τιάφο.

H Interwetten είναι ο μεγάλος χορηγός του Vienna Tour

  • Tags:
 

VIENNA OPEN Τελευταία Νέα