Μεντβέντεφ σε Τζόκοβιτς: «Είσαι ο καλύτερος τενίστας στην ιστορία» (vid)

Newsroom
Μεντβέντεφ σε Τζόκοβιτς: «Είσαι ο καλύτερος τενίστας στην ιστορία» (vid)
O Ντανίλ Μεντβέντεφ δήλωσε ότι λυπάται για τον Τζόκοβιτς και τον χαρακτήρισε τον καλύτερο τενίστα στην ιστορία.

Από τα χέρια του θρυλικού Σταν Σμιθ πήρε την κούπα του 1oυ US Open του ο Ντανίλ Μεντβέντεφ ο ο οποίος αποκάλυψε πως έχει και την 3η επέτειο γάμου του με την σύζυγο του.

Πριν από αυτά αποθέωσε τον «Νόλε»: «Είναι η πρώτη φορά που έχω τόσο άγχος σε απονομή. Πρώτα απ' όλα θέλω να πω στον Νόβακ ότι λυπάμαι για το κοινό και για εσένα.

Με όλα αυτά που πέτυχες φέτος και σε όλη την καριέρα σου, δεν το έχω πει ποτέ αυτό αλλά θα το πω τώρα μπροστά σε όλους, για μένα είσαι ο καλύτερος τενίστας στην ιστορία.

Δεν είναι εύκολο να κερδίζεις ένα Grand Slam, αλλά είμαι ευγνώμων σε σας και για όσα κάνατε σ' αυτό το όμορφο ταξίδι. Θέλω να ευχαριστήσω και το κοινό, ξέρω ότι σήμερα ήσασταν με τον Νόβακ και το καταλαβαίνω απόλυτα, όλη την εβδομάδα όμως μου δώσατε πολλή ενέργεια».

δδδδ

«Το καλύτερο δώρο στη Ντάσα»

Όσο αφορά την σύζυγο του Ντάσα και το δώρο της είπε: «Μέσα στο τουρνουά δεν μπορούσα να σκεφτώ κάποιο δώρο και στον ημιτελικό σκέφτηκα πως αν έχανα θα έπρεπε να έβρισκα γρήγορα ένα δώρο.

Όταν κέρδισα στον ημιτελικό το μόνο πράγμα που σκέφτηκα ήταν ότι αν έχανα στον τελικό δεν θα είχα χρόνο να ψάξω για δώρο, οπότε έπρεπε να κερδίσω αυτόν τον αγώνα! Σ' αγαπώ Ντάσα και σε ευχαριστώ πολύ».

 

US OPEN Τελευταία Νέα