US Open: Οι 4 νίκες που θέλει ο Τζόκοβιτς για το 21ο Grand Slam

Αντώνης Πατσούρας
US Open: Οι 4 νίκες που θέλει ο Τζόκοβιτς για το 21ο Grand Slam
Οι πιθανοί αντίπαλοι του Νόβακ Τζόκοβιτς στον δρόμο του για την κατάκτηση του 21ου Grand Slam της καριέρας του.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς που έχει κατακτήσει μέσα στο 2021 το Australian Open, το Roland Garros και το Wimbledon "τρέχει" ένα σερί 24-0 νικών σε Grand Slam.

Ο Σέρβος που είναι στο Νο1 κόσμου μετά από το 21-0 στα 3 πρώτα Grand Slam έχει και 3-0 στο US Open και εάν φτάσει στο 28-0 θα έχει γράψει ιστορία.

Θα έχει γίνει ο μοναδικός παίκτης στον κόσμο με 21 Grand Slam αλλά και ο μοναδικός μετά από τον Ροντ Λέιβερ (1969) που θα έχει 4χ4 Grand Slam σε μια χρονιά.

Κάτι που δεν έχει πετύχει ούτε ο Ρότζερ Φέντερερ ούτε και ο Ράφα Ναδάλ.

Οι 4 νίκες στο US Open

Στον 4ο γύρο του US Open ο Νόβακ Τζόκοβιτς θα παίξει την Δευτέρα με τον Τζένσον Μπρούκσμπι και δεν θα έχει πρόβλημα να φτάσει στον προημιτελικό.

Εκεί βάσει της λογικής θα τον περιμένει ο Ματέο Μπερετίνι που θα παίξει στον 4ο γύρο με τον Όσκαρ Οτέ.

Στον ημιτελικό είναι πολύ δύσκολο να αποφύγει τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ, τον άνθρωπο που τον απέκλεισε στους Ολυμπιακούς Αγώνες και εν συνεχεία κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο.

Στον τελικό βάσει του ranking και με τους Τσιτσιπά, Ρούμπλεφ να είναι νοκ άουτ θα παίξει με τον Ντανίλ Μεντβέντεφ.

'Εως τώρα δεν είχε αντίπαλο από το top-10 ο Σέρβος αλλά λογικά σε προημιτελικό, ημιτελικό, τελικό θα έχει αντιπάλους από την πρώτη δεκάδα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

US OPEN Τελευταία Νέα