Lyon Open: Ηττα για τα αδέρφια Τσιτσιπά στο διπλό

Gazzetta team
Lyon Open: Ηττα για τα αδέρφια Τσιτσιπά στο διπλό
Οι Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς αποκλείστηκαν στον πρώτο γύρο του διπλού στη Λυών από τους Αυστραλούς Σμιθ και Εμπντέν, χάνοντας με 2-0 σετ.

Νωρίς τελείωσε η προσπάθεια του Στέφανου Τσιτσιπά και του αδερφού του, Πέτρου, στο διπλό του όπεν στην Λυών.

Τα δύο αδέρφια ηττήθηκαν με 2-0 σετ (7,6 6-3) από τους Αυστραλούς Εμπντεν και Σμιθ, σε ένα παιχνίδι που ξεκίνησε με καθυστέρηση λόγω βροχής και χρειάστηκε να διακοπεί ξανά στην διάρκεια του δεύτερου σετ.

Στο πρώτο σετ Στέφανος και Πέτρος κόντραραν το δίδυμο από την Αυστραλία, με τον νικητή να κρίνεται στο τάι μπρέικ. Εκεί, οι αντίπαλοί τους ήταν καλύτερη στα σημεία και πήραν το τάι μπρέικ με σκορ 7-3. Στο δεύτερο σετ, Εμπντεν και Σμιθ προηγήθηκαν με 5-2, με το παιχνίδι να διακόπτεται ξανά λόγω βροχής. Λίγα λεπτά αργότερα ξεκίνησε και πάλι, με τα αδέρφια Τσιτσιπά να μειώνουν σε 5-3, ωστόσο δεν κατάφεραν να κάνουν το μπρέικ στη συνέχεια και να μείνουν στο ματς.

Πλέον, ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα επικεντρωθεί στο μονό όπου αύριο θα αντιμετωπίσει τον Αμερικανό Τόμι Πολ, στον δεύτερο γύρο του ταμπλό. Οι δυο τους έχουν συναντηθεί μόνο μία φορά, το 2019 στην Ουάσιγκτον, όπου ο Τσιτσιπάς στην φάση των «32» είχε επικρατήσει με 2-0 σετ. Ο Πολ είναι στο Νο53 της παγκόσμιας κατάταξης.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Τσιτσιπάς: «Θα είναι δύο εβδομάδες... κόλασης στο Roland Garros»

 

Τελευταία Νέα