Roland Garros: Πρεμιέρα στα προκριματικά του Roland Garros με νίκη - ανατροπή για τον Τιμ

Newsroom
thiem_madrid24
Την πορεία του ως προς το κυρίως ταμπλό του Roland Garros ξεκίνησε με νίκη ο Ντομινίκ Τιμ, επικρατώντας του Φράνκο Αγκαμενόνε με 3-6, 6-3, 6-2 στο προκριματικό γύρο του γαλλικού Grand Slam.

Με νίκη ξεκίνησε την ο Ντόμινικ Τιμ στα προκριματικά του Roland Garros, στην τελευταία φορά που ο Αυστριακός θα λάβει μέρος στο γαλλικό Grand Slam, καθώς αναμένεται να κλείσει την καριέρα του στα τέλη της σεζόν.

Ο Αυστριακός τενίστας πήρε τη νίκη με ανατροπή κόντρα στον Φράνκο Αγκαμενόνε με 3-6, 6-3, 6-2 και πήρε την πρόκριση στον δεύτερο προκριματικό γύρο. Ο έμπειρος αθλητής μέτρησε 41(!) winners και 4 άσους, αλλά και 67% σε κερδισμένους πόντους πίσω από το πρώτο service (32/48).

Έκανε 41(!) αβίαστα λάθη, έναντι 35 του αντιπάλου του, και έκανε 4 διπλά λάθη, σε σχέση με τον Ιταλό που υπέπεσε σε 5. Μετουσίωσε σε break 5/14 ευκαιρίες του στο ματς, και κατάφερε να σβήσει 6/9 απειλές του Αγκαμενόνε, που έμεινε πρόωρα εκτός.

Ο επόμενος αντίπαλος του Ντόμινικ Τιμ θα είναι ο Φινλανδός Ότο Βιρτάνεν, ο οποίος άφησε εκτός με 6-2, 6-3 τον Αυστραλό Ντέιν Σουίνι.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ROLAND GARROS Τελευταία Νέα