H ιστορία του μικρού Τομ που πήρε την ρακέτα του Τζόκοβιτς (pics)

Διαβάστε την ιστορία του μικρού Τομ στον οποίο ο Τζόκοβιτς χάρισε τη ρακέτα του και το καπέλο του μετά τον τελικό του Roland Garros.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς μόλις έχει κάμψει την αντίσταση του Στέφανου Τσιτσιπά στον τελικό του Roland Garros και πανηγυρίζει το 19ο Grand Slam.

Πριν καν επιστρέψει στην καρέκλα του, πλησίασε ένα αγόρι στην εξέδρα το οποίο ευχαρίστησε και του είπε, «τα λέμε σε λίγο...».

Το αγόρι αυτό λίγο αργότερα έγινε viral καθώς ο Σέρβος τενίστας κράτησε τον λόγο του κι όχι μόνο «τα είπαν σε λίγο», αλλά του έδωσε την ρακέτα του και το καπέλο του.

Ο μικρός λέγεται Τομ και κατάφερε να κεντρίσει το ενδιαφέρον του Νόλε κατά τη διάρκεια του αγώνα. Όταν το ματς δεν πήγαινε καλά, του έδινε συμβουλές πως να το γυρίσει και τον ενθάρρυνε. «Άξιζε το δώρο ο μικρός... Βάιντα» ανέφερε ο Σέρβος μετά παρομοιάζοντας τον με τον προπονητή του Μάριαν Βάιντα.

Την ώρα που ο κόσμος του «Philippe Chatrier» ζητωκραύγαζε υπέρ του Τσιτσιπά, ένα μικρό αγόρι έδινε κουράγιο στον Σέρβο τενίστα. Το bonding μεταξύ των δύο λοιπόν δημιουργήθηκε από πολύ νωρίς στην αντίληψή του Σέρβου.

Η μητέρα του Τομ πόσταρε στον λογαριασμό της την αγκαλιά των δύο και τα δάκρυα χαράς του γιου της, «Μάλλον η πιο ευτυχισμένη μέρα του γιου μου. Νόβακ σε ευχαριστώ για την αξέχαστη στιγμή που χάρισες στη ζωή του Τομ».

Ο πατέρας του κινήθηκε σε ανάλογο ύφος την επόμενη μέρα του τελικού μιλώντας σε Μέσο της Σερβίας, «Ο Τομ λατρεύει τον Νόβακ. Στο γήπεδο φορούσε μπλούζα της Σερβίας και συνεχώς τον ενθάρρυνε. Ο Τζόκοβιτς τον πρόσεξε. Κάποια στιγμή μάλιστα μέσα στο ματς του σήκωσε τον αντίχειρα ως επιβράβευση.

Δε νομίζω να ξεχάσει ποτέ αυτή τη στιγμή. Ήταν απίστευτα ευτυχισμένος. Το πρωί ήθελε να πάει σχολείο με το καπέλο, το μεσημέρι έκατσε στο τραπέζι να φάμε με το καπέλο. Το Σάββατο παίζει σε ένα τουρνουά και πολύ φοβάμαι πως δεν θα βγάλει από πάνω του το καπέλο. Εδωσε τύχη στον Τζόκοβιτς και πιστεύει θα δώσει και στον ίδιο».