Στις 10 το βράδυ της Τρίτης η μάχη του Τσιτσιπά με τον Μεντβέντεφ

Στις 10 το βράδυ της Τρίτης η μάχη του Τσιτσιπά με τον Μεντβέντεφ
Το βράδυ στις 22:00 θα γίνει η μεγάλη αναμέτρηση του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Ντανίλ Μεντβέντεφ στα προημιτελικά του Roland Garros.

Για δεύτερη φορά στο φετινό Roland Garros, ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αγωνιστεί βράδυ.

Μάλλον αναμενόμενο βέβαια καθώς η αναμέτρησή του με τον Ντανίλ Μεντβέντεφ στα προημιτελικά είναι ότι καλύτερο περιλαμβάνει το αυριανό πρόγραμμα στα κορτ του Παρισιού.

Τα τέσσερα παιχνίδια στο απλό ανδρών και γυναικών θα γίνουν στο κεντρικό κορτ και σύμφωνα με το πρόγραμμα των διοργανωτών, στις 13:00 θα ξεκινήσει το πρόγραμμα με την αναμέτρηση της Σλοβένας Ζίντανζεκ με την Ισπανίδα Μπαντόσα.

Θα ακολουθήσει ο άλλος προημιτελικός της ημέρας στις γυναίκες μεταξύ της Ριμπάκινα και της Παβλιουτσένκοβα και στη συνέχεια το ματς του Ζβέρεφ με τον Νταβίντοβιτς-Φόκινα πριν την αναμέτρηση του Τσιτσιπά με τον μεγάλο του αντίπαλο.

Πρόγραμμα της Τρίτης

Στο 1-6 το ρεκόρ με αντίπαλο τον Μεντβέντεφ

Κόντρα στον Ρώσο, Νο2 του ταμπλό, το ρεκόρ του Στέφανου δεν είναι και το ιδανικότερο… Σε 7 αναμετρήσεις έχει έξι ήττες, κερδίζοντας μόνο στο ATP Finals στην φάση του ομίλου του 2019.

Μόνο μία φορά έχουν παίξει σε χωμάτινη επιφάνεια ωστόσο, στο Μονακό το 2019, όπου ο Μεντβέντεφ επικράτησε με 2-1 σετ.
Ωστόσο το χώμα είναι η χειρότερη επιφάνειά του και το ότι έχει φτάσει ως τα προημιτελικά μάλλον είναι έκπληξη και για τον ίδιο καθώς ως τώρα δεν είχε ούτε νίκη στο Roland Garros.

Την ίδια ώρα ο Τσιτσιπάς κάνει ονειρεμένη σεζόν στο χώμα και θέλει να ξεπεράσει και αυτό το εμπόδιο ώστε να βρεθεί για δεύτερη φορά στον ημιτελικό της συγκεκριμένης διοργάνωσης μετά την περσινή χρονιά όπου ο Τζόκοβιτς του στέρησε την είσοδο στον τελικό.

 

ROLAND GARROS Τελευταία Νέα