Roland Garros: Νέος αποκλεισμός παίκτριας του Top 10, συνεχίζει η Ραντουκάνου

Newsroom
Roland Garros: Νέος αποκλεισμός παίκτριας του Top 10, συνεχίζει η Ραντουκάνου
Η Ανέτ Κονταβέιτ έγινε η 4η παίκτρια του Top 10 που αποκλείεται από τον 1ο γύρο τoυ Roland Garros, αντίθετα η Έμα Ραντουκάνου νίκησε στον πρώτο αγώνα της καριέρας της στο Παρίσι.

Mε νίκη και πρόκριση στο 2ο γύρο του απλού γυναικών συνδύασε η Έμα Ραντουκάνου (Νο.12) τον πρώτο αγώνα της καριέρας τς της στο Roland Garros.
Η 19χρονη Βρετανίδα, νικήτρια πέρυσι στο US Open, χρειάστηκε προσπάθεια 2 ωρών και 37 λεπτών για να νικήσει με 6-7(7), 7-5, 6-1 την Τσέχα, Λίνταμ Νόσκοβα που προερχόταν από τα προκριματικά.

Αντίθετα, μια ακόμα παίκτρια από το Top 10 αποχαιρέτησε από τον 1ο γύρο το Roland Garros. Πρόκειται για την Ανέτ Κονταβέιτ, με την Εσθονή να γνωρίζει την ήττα από την Αυστραλή, Άιλα Τομλιάνοβιτς με 7-6(5), 7-5 και έμεινε εκτός συνέχειας.

Η Κονταβέιτ, Νο.5, έγινε η 4η παίκτρια από το Top 10 που αποκλείεται από τον 1ο γύρο στο γαλλικό Όπεν. Την Κυριακή ήταν η Τυνήσια, Ονς Τζαμπέρ (Νο.6), με την Ισπανίδα, Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα (Νο.10), ενώ σήμερα νωρίτερα ήρθε και ο αποκλεισμός της περσινής θριαμβεύτριας στο Roland Garros, της Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα από την Τσεχία.

 

ROLAND GARROS (WOMEN) Τελευταία Νέα