Roland Garros: Εξαιρετική εμφάνιση Γραμματικοπούλου και πρόκριση στον δεύτερο προκριματικό γύρο

Newsroom
Roland Garros: Εξαιρετική εμφάνιση Γραμματικοπούλου και πρόκριση στον δεύτερο προκριματικό γύρο
Η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου ήταν ένα επίπεδο πάνω από την αντίπαλό της (Β. Σάβινικ) και προκρίθηκε στον δεύτερο προκριματικό του Roland Garros.

Η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου έκανε ποδαρικό με το δεξί στα προκριματικά του Roland Garros.

Η Ελληνίδα τενίστρια επικράτησε εύκολα της Βαλέρια Σάβινικ με 2-0 σετ (6-4, 6-1) μέσα σε 1 ώρα και 16 λεπτά και θα συνεχίσει στον δεύτερο γύρο των προκριματικών.

Η Γραμματικοπούλου ξεκίνησε εντυπωσιακά, κάνοντας ένα break και έχοντας προβάδισμα 3-0, ωστόσο η Σάβινικ πήρε πίσω το break και έφτασε στην ισοφάριση (3-3). Στο υπέρ της 5-4 βρέθηκε πίσω με 40-15 στο σερβίς της Σάβινικ, αλλά με έναν winner και τα λάθη της αντιπάλου της, κατάφερε να κάνει break και να πάρει το πρώτο σετ με 6-4.
Στο δεύτερο η Γραμματικοπούλου στο υπέρ της 2-1 κατάφερε να κάνει break και να πάρει σοβαρό προβάδισμα για την πρόκριση.

Η Ρωσίδα φανερά εκνευρισμένη δεν έβρισκε λύσεις στο παιχνίδι της Ελληνίδας τενίστριας, η οποία με 4-1 προβάδισμα έφτασε σε νέο διπλό break point, το οποίο και πέτυχε για να προηγηθεί 5-1 και να σερβίρει για το ματς. Με love service game πήρε πανηγυρικά την πρόκριση και στον δεύτερο γύρο θα αντιμετωπίσει την Βουλγάρα Ιζαμπέλα Σινίκοβα (Νο229), η οποία έκανε την έκπληξη και απέκλεισε την Β. Ντιατσένκο (Νο12 στο ταμπλό) με 7-5, 6-3, με τον δρόμο για το κυρίως ταμπλό να είναι... ορθάνοιχτος.

 

ROLAND GARROS (WOMEN) Τελευταία Νέα