Roland Garros: Εξαιρετική εμφάνιση Γραμματικοπούλου και πρόκριση στον δεύτερο προκριματικό γύρο

Newsroom
Roland Garros: Εξαιρετική εμφάνιση Γραμματικοπούλου και πρόκριση στον δεύτερο προκριματικό γύρο
Η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου ήταν ένα επίπεδο πάνω από την αντίπαλό της (Β. Σάβινικ) και προκρίθηκε στον δεύτερο προκριματικό του Roland Garros.

Η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου έκανε ποδαρικό με το δεξί στα προκριματικά του Roland Garros.

Η Ελληνίδα τενίστρια επικράτησε εύκολα της Βαλέρια Σάβινικ με 2-0 σετ (6-4, 6-1) μέσα σε 1 ώρα και 16 λεπτά και θα συνεχίσει στον δεύτερο γύρο των προκριματικών.

Η Γραμματικοπούλου ξεκίνησε εντυπωσιακά, κάνοντας ένα break και έχοντας προβάδισμα 3-0, ωστόσο η Σάβινικ πήρε πίσω το break και έφτασε στην ισοφάριση (3-3). Στο υπέρ της 5-4 βρέθηκε πίσω με 40-15 στο σερβίς της Σάβινικ, αλλά με έναν winner και τα λάθη της αντιπάλου της, κατάφερε να κάνει break και να πάρει το πρώτο σετ με 6-4.
Στο δεύτερο η Γραμματικοπούλου στο υπέρ της 2-1 κατάφερε να κάνει break και να πάρει σοβαρό προβάδισμα για την πρόκριση.

Η Ρωσίδα φανερά εκνευρισμένη δεν έβρισκε λύσεις στο παιχνίδι της Ελληνίδας τενίστριας, η οποία με 4-1 προβάδισμα έφτασε σε νέο διπλό break point, το οποίο και πέτυχε για να προηγηθεί 5-1 και να σερβίρει για το ματς. Με love service game πήρε πανηγυρικά την πρόκριση και στον δεύτερο γύρο θα αντιμετωπίσει την Βουλγάρα Ιζαμπέλα Σινίκοβα (Νο229), η οποία έκανε την έκπληξη και απέκλεισε την Β. Ντιατσένκο (Νο12 στο ταμπλό) με 7-5, 6-3, με τον δρόμο για το κυρίως ταμπλό να είναι... ορθάνοιχτος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ROLAND GARROS (WOMEN) Τελευταία Νέα