Γραμματικοπουλου: Από το νοσοκομείο στο γήπεδο για τον αγώνα

Newsroom
Γραμματικοπουλου: Από το νοσοκομείο στο γήπεδο για τον αγώνα
Ο προπονητής της Βαλεντίνης Γραμματικοπούλου, Σταύρος Μιχαλόπουλος, αποκάλυψε στον ανταποκριτή του Gazzetta στο Roland Garros, Α. Κατσομήτρο, πως η Ελληνίδα τενίστρια βρέθηκε χθες στο νοσοκομείο με πόνους στη κοιλιά.

Η πρόκριση της Βαλεντίνης Γραμματικοπούλου ήρθε εύκολα στον δεύτερο προκριματικό του Roland Garros, αλλά αυτό που έχει μεγαλύτερη αξία είναι ο τρόπος με τον οποίο ήρθε.

Η Ελληνίδα τενίστρια χθες είχε έντονους πόνους στη κοιλιά και πήγε εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου έμεινε μέχρι τις 3 το βράδυ! Κοιμήθηκε μόλις 4 ώρες και πήγε απευθείας στο γήπεδο για να κάνει ζέσταμα και τελικά να πάρει και μία άνετη πρόκριση.

«Ηταν καλύτερη σήμερα. Αξίζει να πω ότι είχε πρόβλημα χθες με πόνους στη κοιλιά και πήγε στο νοσοκομείο. Μέχρι τις 3 την εξέταζαν και είναι με τέσσερις ώρες ύπνου. Πήγε απευθείας για ζέσταμα στο γήπεδο. Ηταν λίγο ρίσκο, αλλά όλα πήγαν καλά» ανέφερε ο Μιχαλόπουλος.

«Ηταν πιο γρήγορη στο γήπεδο απέναντι σε μία αντίπαλο που είναι καλή σε σκληρές επιφάνειες, αλλά αργή στο χώμα. Πάμε στο επόμενο ματς και βλέπουμε» πρόσθεσε.

 

ROLAND GARROS (WOMEN) Τελευταία Νέα