Τσιτσιπάς: Ο Τζόρνταν Τόμπσον αντίπαλος στον δεύτερο γύρο

Κώστας Ευθυμιάδης
Ο Τζόρνταν Τόμπσον πανηγυρίζει
Ο Αυστραλός Τζόρνταν Τόμπσον χρειάστηκε 5 σετ για να ξεπεράσει τον Αλεξάνταρ Βούκιτς και την Τετάρτη θα είναι αντίπαλος του Τσιτσιπά.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έμαθε τον αντίπαλό του κι αυτός είναι ο Τζόρνταν Τόμπσον.

Ο 29χρονος Αυστραλός, βγήκε νικητής από τον εμφύλιο κόντρα στον Αλεξάνταρ Βούκιτς, επικρατώντας με 3-6, 7-6(3), 6-2, 3-6, 6-4 του συμπατριώτη του σε μια συναρπαστική μάχη που κράτησε 4 ώρες και 8 λεπτά στο Court 3 των εγκαταστάσεων της Μελβούρνης.

Ετσι, την Τετάρτη θα βρεθεί στον δρόμο του Στέφανου, τον οποίο έχει «πληγώσει» στο παρελθόν, σε ένα ματς που αναμένεται να γίνει σε… καυτή κερκίδα.

Ο Τζόρνταν Τόμπσον δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει ποτέ, σε 10 συμμετοχές, το 2ο γύρο του Australian Open, ενώ θα παίξει για 4η φορά με τον Στέφανο. Ο Τσιτσιπάς τον κέρδισε το 2019 στην Ουάσινγκτον και το 2022 στο Wimbledon, αλλά πέρυσι στο Ιντιαν Γουέλς, επικράτησε ο Αυστραλός, Νο47 του κόσμου.

Είναι σε πολύ καλή κατάσταση και φέτος ήταν αυτός που απέκλεισε τον Ναδάλ στο Μπρισμπέιν πριν χάσει στα ημιτελικά από τον Ντιμιτρόφ, ο οποίος πήρε και τον τίτλο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

AUSTRALIAN OPEN Τελευταία Νέα