Australian Open: «Αέρας» ο Τζόκοβιτς στα προημιτελικά

Newsroom
Australian Open: «Αέρας» ο Τζόκοβιτς στα προημιτελικά
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς σε δύο ώρες νίκησε τον Άλεξ ντε Μινόρ με 3-0 σετ και πέρασε εντυπωσιακά στα προημιτελικά του Australian Open, κλείνοντας ραντεβού με τον Αντρέι Ρούμπλεφ. Προκρίσεις για τον εκπληκτικό Μπεν Σέλτον και τον Τομ Πολ.

O Νόβακ Τζόκοβιτς, στον πιο άνετο μέχρι τώρα αγώνα του στο Australian Open, νίκησε τον Άλεξ ντε Μινόρ με 6-2, 6-1, 6-2 και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Australian Open, όπου θα αντιμετωπίσει τον Αντρέι Ρούμπλεφ.

Ο Σέρβος κυριάρχησε απόλυτα στον αγώνα του με τον 23χρονο Αυστραλό, χάνοντας μόνο πέντε games και εξασφαλίζοντας τη νίκη σε δύο ώρες και έξι λεπτά.

O Τζόκοβιτς έφθασε στις 25 συνεχόμενες νίκες στο Αυστραλιανό Όπεν, απειλώντας σοβαρά πλέον το ρεκόρ των 26 νικών που έχει ο Αντρέ Αγκάσι. Παράλληλα ο Σέρβος εξασφάλισε τη 13η παρουσία του στα προημιτελικά του Αυστραλιανό Όπεν και την 54η σε προημιτελικό Grand Slam.


Μόλις εννέα winners o Ντε Μινόρ

Ο Άλεξ ντε Μινόρ στον πρώτο προημιτελικό του μπροστά στους συμπατριώτες του, δεν κατάφερε σε κανένα σημείο να φανεί ανταγωνιστικός απέναντι στον μεγάλο του αντίπαλο.

Ο Αυστραλός ολοκλήρωσε τον αγώνα με μόλις εννέα winners (ένας στο πρώτο σετ) και με τέτοια επίδοση δεν είχε την παραμικρή τύχη.Από την πλευρά του ο Τζόκοβιτς είχε 26 winners, 27 αβίαστα λάθη, ενώ πέτυχε σε έξι περιπτώσεις break στο σερβίς του Ντε Μινόρ, φθάνοντας με άνεση στη νίκη.


Έκλεισαν ραντεβού στα προημιτελικά οι Σέλτον και Πολ

Αμερικανικό χρώμα θα έχει ένας από τους προημιτελικούς. Ο Μπεν Σέλτον στην πρώτη του παρουσία στο Australian Open και δεύτερη σε Grand Slam συνεχίζει να είναι εντυπωσιακός.

Ο 20χρονος Αμερικανός έχοντας 23 άσους και 64 winners νίκησε τον συμπατριώτη του Τζέι Τζέι Γουλφ με 6-7(5), 6-2, 6-7(4), 7-6(4), 6-2 και συνεχίζει την πορεία του.


Αντίπαλός του θα είναι ένας άλλος συμπατριώτης του, ο Τομ Πολ που με τη σειρά του νίκησε τον Ρομπέρτο Μπαουτίστα Άγκουτ με 6-2, 4-6, 6-2, 7-5.

 

AUSTRALIAN OPEN Τελευταία Νέα