Australian Open: Πρόκριση στα πέντε σετ με ανατροπή στην επιστροφή του ο Ζβέρεφ

Newsroom
Australian Open: Πρόκριση στα πέντε σετ με ανατροπή στην επιστροφή του ο Ζβέρεφ
Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ επτά μήνες μετά τον σοβαρό του τραυματισμό, νικώντας τον Περουβιανό Χουάν Πάμλο Βαρίγιας με 3-2 εξασφάλισε την πρόκριση στον 2ο γύρο του Australian Open.

Η επιστροφή τού Αλεξάντερ Ζβέρεφ στη μεγάλη σκηνή του τένις ήταν επιτυχής. Ο 25χρονος Γερμανός, έπειτα από επτά και πλέον μήνες μετά τον σοβαρό τραυματισμό στον αστράγαλο, νίκησε τον Περουβιανό Χουάν Πάμλο Βαρίγιας με 4-6, 6-1, 5 -7, 7-6(3), 6-4 έπειτα από αγώνα τεσσάρων ωρών και έξι λεπτών, εξασφαλίζοντας την πρόκριση στον 2ο γύρο του Australian Open.

«Είμαι κουρασμένος, αλλά εξαιρετικά χαρούμενος. Μου έχει λείψει πολύ τους τελευταίους επτά μήνες. Αυτός ο αγώνας μόνο άξιζε όλη τη σκληρή δουλειά, είμαι χαρούμενος που επέστρεψα στον αγωνιστικό χώρο και μπορώ να κερδίζω αγώνες σαν αυτόν μπροστά σε ένα κοινό σαν αυτό» είπε ο 25χρονος Γερμανός, που είναι Νο.12 στο ταμπλό.

Ο Βαρίγιας βρέθηκε ως «lucky loser» για πρώτη φορά στο κυρίως ταμπλό του Australian Open και έβαλε πολύ δύσκολα στον Ζβέρεφ, που χρειάστηκε την ανατροπή από το 1-2 για να φθάσει στη νίκη.

Με love game οδήγησε το 4ο σετ στο tie break, στο 5ο σετ και οι παίκτες διατήρησαν το σερβίς τους μέχρι το 9ο game, με τον Ζβέρεφ να πετυχαίνει break στο 10ο game και να τελειώνει την υπόθεση πρόκριση.

 

AUSTRALIAN OPEN Τελευταία Νέα