Σάκκαρη: «Φοβόμουν να κάνω το παιχνίδι μου, δεν ξέρω γιατί»

Newsroom
Σάκκαρη: «Φοβόμουν να κάνω το παιχνίδι μου, δεν ξέρω γιατί»
Απογοητευμένη από την εμφάνισή της εμφανίστηκε στους δημοσιογράφους η Μαρία Σάκκαρη.

Δεν έκρυψε την απογοήτευσή της για την εικόνα της στο ματς η Μαρία Σάκκαρη.

Η Ελληνίδα τενίστρια ηττήθηκε δίκαια από την Ζου και τόνισε πως ο αποκλεισμός της οφείλεται στο γεγονός ότι ήταν διστακτική και φοβόταν να παίξει επιθετικά όπως συνηθίζει.

«Το επίπεδό μου δεν ήταν καλό. Έπαιξα αμυντικά, δεν χτυπούσα την μπάλα, φοβόμουν να παίξω το παιχνίδι μου. Η αντίπαλός μου δεν είχε τίποτα να χάσει, έπαιζε ελεύθερα, το απολάμβανε, έπαιζε πολύ καλά», είπε αρχικά και όταν της επισημάνθηκε ότι δεν έπαιξε απελευθερωμένα και στα τρία παιχνίδια της, απάντησε:

«Συμφωνώ. Δεν ξέρω γιατί, πρέπει να αναλύσω γιατί ένιωσα έτσι. Πρέπει να πω ότι τα ματς που έπαιξα στο Unted Cup, εκτός από το τελευταίο, έπαιξα πολύ καλά κάτω από μεγάλη πίεση. Στον πρώτο γύρο ενός Grand Slam δεν περιμένεις να παίξεις καλά, αλλά όσο περνούν οι αγώνες θα πρέπει να νιώθεις καλύτερα. Εγώ δεν το ένιωσα αυτό και είναι σπάνιο. Ήμουν πολύ χαλαρή πριν τον αγώνα και δεν ξέρω γιατί δεν αφέθηκα να παίξω το παιχνίδι μου».

Οσο για το που οφείλεται ότι και σε αυτό το τουρνουά τα πράγματα δεν πήγαν όπως θα περίμενε, απάντησε: «Αν έχεις προπονηθεί καλά, πρέπει να είσαι έτοιμος. Για μένα δεν είναι θέμα προπόνησης, είναι περισσότερο ψυχολογικό. Αν και ήμουν σε καλή κατάσταση, μίλησα με την ψυχολόγο μου πριν το τουρνουά και πίστευε και εκείνη ότι ήμουν. Ένιωθα καλά και ήμουν θετική, μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου να πηγαίνει βαθιά στη διοργάνωση».

 

AUSTRALIAN OPEN WOMEN Τελευταία Νέα