Australian Open: Εκτός η Μπαντόσα, συνεχίζει η Κρεϊτσίκοβα

Newsroom
Australian Open: Εκτός η Μπαντόσα, συνεχίζει η Κρεϊτσίκοβα
Η Μάντισον Κις σόκαρε την Μπαντόσα και συνεχίζει στα προημιτελικά της Μελβούρνης όπου θα παίξει κόντρα στην Κρεϊτσίκοβα.

Άλλο ένα όνομα του Top10 μένει εκτός προημιτελικών στο Australian Open.

Η Πάουλα Μπαντόσα έπεσε πάνω σε μια εκπληκτική Μάντισον Κις η οποία την κέρδισε εύκολα με 2-0 σετ (6-3, 6-1) σε μόλις 1 ώρα και 9 λεπτά.

H Αμερικανίδα έκανε ένα σχεδόν τέλειο ματς με 3 άσους, 26 winners (μόλις 10 η Μπαντόσα) και 18 αβίαστα λάθη, πιέζοντας αρκετά στο σερβίς της την Ισπανίδα.

Σε όλο το ματς η Μπαντόσα είχε μόλις μία ευκαιρία για break ενώ 16 είχε η αντίπαλός της που συνεχίζει στον επόμενο γύρο.

Εκεί θα βρει την Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα η οποία στο μεγάλο ντέρμπι της ημέρας κέρδισε την Βικτόρια Αζαρένκα και μάλιστα εύκολα. Η Τσέχα δείχνει έτοιμη να πάει μέχρι τέλους στο τουρνουά, καθώς κέρδισε την Λευκορωσίδα με 2-0 σετ (6-2, 6-2) σε 1 ώρα και 24 λεπτά, έχοντας 6 άσους στο ματς, 23 winners και μόνο 12 αβίαστα λάθη, έναντι 28 της αντιπάλου της.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

AUSTRALIAN OPEN WOMEN Τελευταία Νέα