Τένις: Πρωταθλητής στη Γενεύη ο Ρουντ

Newsroom
casper_ruud
Ο Κάσπερ Ρουντ κατέκτησε για τρίτη φορά τον τίτλο στη Γενεύη, επικρατώντας στον τελικό του Τόμας Μάχατς με 7-5, 6-3 προσθέτοντας τον δεύτερο τίτλο του στο χώμα για τη φετινή σεζόν.

Παίζοντας ημιτελικό και τελικό την ίδια ημέρα, ο Κάσπερ Ρουντ πέτυχε δύο νίκες και κατάφερε να στεφθεί πρωταθλητής Gonet Geneva Open. Ο Νορβηγός τενίστας πήρε τη νίκη επί του Τόμας Μάχατς με 7-5, 6-3, μέσα σε μία ώρα και 47 λεπτά αγώνα πανηγυρίζοντας τον δεύτερο φετινό τίτλο του στο χώμα.

Ο Ρουντ, αν και βρέθηκε πίσω με break στο πρώτο σετ, κατάφερε ν' ισοφαρίσει σε 5-5 σώνοντας παράλληλα και set point. Μάλιστα, έχοντας το μομέντουμ ο Ρουντ διατήρησε το σερβίς του (6-5) και με νέο break έκανε το 7-5 και πήρε το προβάδισμα στον τελικό. Στο δεύτερο σκέλος του ματς, ο Ρουντ επέβαλε τον ρυθμό του και χωρίς να δυσκολευτεί κατέκτησε με 6-3 το σετ και στέφθηκε πρωταθλητής στη Γενεύη.

Αυτή ήταν η 17η νίκη του στην clay season σε 21 παιχνίδια (17-4), ενώ στη σεζόν μετράει ήδη 32 νίκες. Έχει παίξει σε 5 τελικούς μέσα στη χρονιά, και μετά τους τίτλους σε Γενεύη και Βαρκελώνη ευελπιστεί να ολοκληρώσει τις προσπάθειές του στο χώμα με μια ιδανική πορεία στο Παρίσι, για το Roland Garros.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ATP Τελευταία Νέα