Ρούνε κατά ATP: «Ο διαιτητής καρέκλας έκανε πολλά κρίσιμα λάθη» (vid)

Newsroom
gettyimages_rune_monte_carlo24
Μετά τον αποκλεισμό του από τη συνέχεια του τουρνουά στο Μόντε Κάρλο, ο Χόλγκερ Ρούνε εξέφρασε τα παράπονα του για την ATP, τονίζοντας πως ο διαιτητής καρέκλας στο ματς του κόντρα στον Γιανίκ Σίνερ έκανε πάρα πολλά λάθη.

Έντονα παράπονα για τις αγωνιστικές συνθήκες, το επιβαρυμένο πρόγραμμα αλλά και τη διαιτησία έκανε ο Χόλγκερ Ρούνε μετά τον αποκλεισμό του από το τουρνουά στο Μόντε Κάρλο.

Ο Δανός τενίστας γνώρισε την ήττα από τον Γιανίκ Σίνερ, στα προημιτελικά του Masters στο Μονακό, με 6-4, 6-7, 6-3 και άφησε αιχμές για τη διαιτησία του αγώνα λέγοντας πως ο διαιτητής καρέκλας έκανε πολλά λάθη.

Ο ίδιος, κάνοντας retweet ένα πόστ του Tennis TV που δείχνει τον Σίνερ να πετυχαίνει ένα σπουδαίο winner, σχολίασε:

«Τι εννοείς ATP; Πέρα από το γεγονός ότι μου δώσατε τις καλύτερες συνθήκες, έχοντας να παίξω 2 αγώνες την ίδια ημέρα και να τελειώσω αργά, και αφήνοντάς με χωρίς καθόλου χρόνο αποθεραπείας. Ο διαιτητής καρέκλας έκανε κρίσιμα λάθη, ενώ κακώς μου έδωσε warning, λόγω του ότι διακόπτω το παιχνίδι. Είθε η δύναμη να είναι μαζί σου. Ο Ιησούς Χριστός».

Σημειώνεται πως ο Γιανίκ Σίνερ, μετά την πρόκρισή του στα ημιτελικά του τουρνουά στο Masters, θα αντιμετωπίσει τον Στέφανο Τσιτσιπά το μεσημέρι του Σαββάτου για μία θέση στον τελικό της διοργάνωσης.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ATP Τελευταία Νέα