Oι Τσιτσιπάς και Ρούμπλεφ σε αγώνα επίδειξης στο Μόντε Κάρλο

Newsroom
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς
Οι Στέφανος Τσιτσιπάς και Αντρέι Ρούμπλεφ ήταν τα κεντρικά πρόσωπα σε εκδήλωση που έγινε σε κεντρικό σημείο στο Μόντε Κάρλο.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επέστρεψε στο αγαπημένο του Μόντε Κάρλο, εκεί όπου τα δύο προηγούμενα χρόνια αναδείχθηκε πρωταθλητής στο χωμάτινο Masters.

Ο Ελληνας παίκτης αποτελεί πόλο έλξης και το Σάββατο (6/4) μαζί με τον Αντρέι Ρούμπλεφ έδωσαν αγώνα επίδειξης σε ένα μίνι κορτ που στήθηκε σε πλατεία του Πριγκιπάτου.

Σε δηλώσεις του ο Τσιτσιπάς μίλησε για τις πρώτες του αναμνήσεις από το τουρνουά στο Μόντε Κάρλο, λέγοντας: «Η πρώτη μου ανάμνηση ήταν να παρακολουθώ έναν αγώνα του Ράφαελ και το απόγευμα να επιστρέφω για αγώνα του Ρότζερ Φέντερερ».

Αναφερόμενος στις δύο σερί κατακτήσεις του τίτλου, ανέφερε: «Έχω ιστορία μ' αυτό το μέρος και η κατάκτηση του τίτλου μου έδωσε συναισθήματα που ποτέ δεν είχα φανταστεί. Εχοντας το τρόπαιο του νικητή στα χέρια μου, είναι μια ανάμνηση που ζει μαζί μου».

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά το 2018, θα αρχίσει τις υποχρεώσεις του στο 1000άρι χωμάτινο τουρνουά από τον 1ο γύρο απέναντι στον Λάσλο Τζέρε.

 

ATP Τελευταία Νέα