Τσιτσιπάς: Καθυστερεί η πρεμιέρα του στο Miami Open

Newsroom
O Στέφανος Τσιτσιπάς σε φόρχαντ
Τα έντονα καιρικά φαινόμενα στη Φλόριντα έχουν προκαλέσει την αλλαγή ώρας των προγραμματισμένων αγώνων της Παρασκευής (22/3), με συνέπεια η πρεμιέρα του Στέφανου Τσιτσιπά να είναι άγνωστο το πότε θα γίνει.

Η βροχή δεν λέει να κοπάσει στη Φλόριντα και συνάμα να επιτρέψει την διεξαγωγή των αγώνων για το Miami Open σε άνδρες και γυναίκες.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής (22/3) αναμενόταν να ξεκινήσει στις 17.00 ώρα Ελλάδας, με τα έντονα καιρικά φαινόμενα να μην το επιτρέπουν. Οι διοργανωτές του τουρνουά ενημερώνουν ανά ώρα μέσω του επίσημου λογαριασμού του Miami Open στην πλατφόρμα X, με την τελευταία ενημέρωση να κάνει λόγο για έναρξη του προγράμματος μετά τις 20.00 ώρα Ελλάδας.

Βέβαια, οι ενδείξεις σχετικά με τον καιρό στην Φλόριντα δεν είναι ενθαρρυντικές, καθώς το σήμα της βροχής παρουσιάζεται σε όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Υπενθυμίζεται πως ο Στέφανος Τσιτσιπάς θ' αναμετρηθεί κόντρα στον Ντένις Σαποβάλοφ, με το ματς των δύο ανδρών ν' ακολουθεί την αναμέτρηση ανάμεσα σε Πάουλο Μπαντόσα και Αρίνα Σαμπαλένκα.

 

ATP Τελευταία Νέα