Μπρισμπέιν: Πρόκριση για Ρούνε και Ντιμιτρόφ, αποκλεισμός για Σέλτoν

Δημήτρης Ντζάνης
O Χόλγκερ Ρούνε χαιρετάει τον κόσμο
O Χόλγκερ Ρούνε απέφυγε τον πρόωρο αποκλεισμό στο 250άρι τουρνουά στο Μπρισμπέιν, νίκη Ντιμιτρόφ επί του Μάρεϊ, εκτός συνέχειας ο Σέλτον, πότε αγωνίζεται ο Ναδάλ.

Ο Χόλγκερ Ρούνε έχασε το 1ο σετ από τον Αυστραλό, Μαξ Πουσρέλ όμως στη συνέχεια ανεβάζοντας την απόδοσή του φθάνοντας στο 4-6, 6-4, 6-2 στην πρεμιέρα του στο 250άρι τουρνουά στο Μπρισμπέιν και στο 2024.

Ο 20χρονος Δανός, που είναι Νο.1 στο ταμπλό προκρίθηκε στη φάση των «16» και εκεί θα αντιμετωπίσει τον Ρώσο, Αλεξάντερ Σεβτσένκο.

Σπουδαία μονομαχία έγινε ανάμεσα στον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ και τον Άντι Μάρεϊ. Ο Ντιμιτρόφ έχοντας 36 winners και μόλις 13 αβίαστα λάθη, επικράτησε με 4-6, 7-5, 6-2 για τη δική του πρόκριση.

Αντίθετα τον αποκλεισμό γνώρισε ο Μπεν Σέλτον, ο 21χρονος από τις ΗΠΑ και Νο.3 στο ταμπλό ηττήθηκε από τον Ρομάν Σαφιούλιν με 6-3, 6-7(5), 6-3 και αποχαιρέτησε πρόωρα το τουρνουά.

To μεγάλο παιχνίδι της Τρίτης (2/1) στο Μπρισμπέιν δεν είναι άλλο από αυτό ανάμεσα στον Ράφαελ Ναδάλ και τον Ντομινίκ Τιμ για τον 1ο γύρο, ο αγώνας θα αρχίσει στις 10:30 ώρα Ελλάδας και ο νικητής στον 2ο γύρο θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Ασλάν Καράτσεφ ή Τζέισον Κούμπλερ.

 

ATP Τελευταία Νέα