Τσιτσιπάς: Αύριο θα... τελειώσει την πρόκριση στον τρίτο γύρο, λόγω βροχής (vids)

O Στέφανος Τσιτσιπάς βγάζει άμυνα
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς σταματήθηκε μόνο από την... βροχή, με τον αγώνα με τον Μπόρζες να ολοκληρώνεται αύριο καθώς έχει προβάδισμα 1-0 σετ και 4-3 στο δεύτερο.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν πρόλαβε να τελειώσει το παιχνίδι του με τον Νούνο Μπόρζες.

Δύο game πριν κλείσει το παιχνίδι, ο αγώνας στη Ρώμη διεκόπη λόγω καταρρακτώδους βροχής, με τον Στέφανο να έχει πάρει το πρώτο σετ με 6-3 και να προηγείται με 4-3 στο δεύτερο , έχοντας και το σερβίς.

Το παιχνίδι θα ολοκληρωθεί αύριο, με τον νικητή να περιμένει μεθαύριο τον Λορένζο Σονέγκο.

Πώς κύλησε ο αγώνας μέχρι την διακοπή

Μετά από έξι λεπτά, ο Στέφανος έκλεισε το πρώτο game με 3 winners και έναν άσο στο τέλος.

Ο Πορτογάλος πρόσφερε αμέσως break στον Τσιτσιπά με ένα αβίαστο λάθος και ο Ελληνας τενίστας έφτασε στο 3-0 με ένα ακόμη χαμένο χτύπημα του αντιπάλου του.

Ο Μπόρζες βελτίωσε το σερβίς του και έφτασε στο πρώτο του game στο ματς, αλλά με ένα φόρχαντ winner στη διαγώνιο, ο Τσιτσιπάς διατήρησε την διαφορά του break στην αρχή του ματς, για το 4-1.

Ο Πορτογάλος έσβησε break point του Στέφανου για να μειώσει σε 4-2, με την βροχή να κάνει την εμφάνισή της. Το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά, με τους δύο τενίστες να κρατούν το σερβίς τους και τον Τσιτσιπά να σερβίρει στο 5-3 για να κλείσει το σετ, όπως κι έκανε.

Ενα καλό σερβίς που δεν είχε επιστροφή από τον αντίπαλό του, ήταν αυτό που έφερε το 1-0.

Από ένα εύκολο service game είχαν στην αρχή του δεύτερου σετ οι δύο αντίπαλοι, με τον Μπόρζες να κρατά προβάδισμα 2-1 τελειώνοντας με ένα drop shot το τρίτο game.

Στο 2-2 ο Πορτογάλος είχε προβάδισμα 40-15 στο σερβίς του, αλλά ο Στέφανος όχι μόνο επέστρεψε, αλλά έφτασε δύο φορές σε break point και στην δεύτερη πήρε το game σε έναν συναρπαστικό πόντο με τρομερές άμυνες του Τσιτσιπά, που οδήγησαν σε winner.

Το 4-2 ήρθε με love game πολύ εύκολα, με την βροχή να έχει δυναμώσει αρκετά και να δημιουργεί μία ανησυχία ότι το ματς θα διακοπεί. Ο διαιτητής το άφησε να συνεχιστεί και ο Τσιτσιπάς βρέθηκε ξανά με break point, αλλά οι κακές επιστροφές του έφεραν τη μείωση του σκορ (4-3).

Εκεί το παιχνίδι διακόπηκε καθώς η βροχή δυνάμωσε αρκετά και θα ολοκληρωθεί αύριο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ATP Τελευταία Νέα