ATP Μαϊάμι: Αλκαράθ εναντίον Σίνερ και Μεντβέντεφ με Κατσάνοφ στα ημιτελικά

O Κάρλος Αλκαράθ πανηγυρίζει
Με μία ημέρα καθυστέρηση σχηματίστηκαν οι ημιτελικοί στο ταμπλό των ανδρών, με τα φαβορί να επικρατούν.

Ο Κάρλος Αλκαράθ, όπως αναμενόταν, είναι ο αντίπαλος του Γιάνικ Σίνερ στον ένα από τους δύο ημιτελικούς του τουρνουά ATP Masters στο Μαϊάμι.

Ο Ισπανός ήταν καθηλωτικός απέναντι στον Τέιλορ Φριτζ επικρατώντας με 6-4, 6-2 και θα συναντήσει στον ημιτελικό τον Σίνερ που… πρόλαβε την προχθεσινή βροχή και είχε μία ημέρα ξεκούρασης παραπάνω.

Στον άλλο ημιτελικό θα αναμετρηθούν ο Ντανίλ Μεντβέντεφ με τον Κάρεν Χατσάνοφ. Ο Μεντβέντεφ κέρδισε τον Αμερικανό Γιούμπανκς με 6-3, 7-5 σε 89 λεπτά, φτάνοντας έτσι τις 22 νίκες στα τελευταία 23 παιχνίδια του, έχοντας στο ματς 6 άσους και έσβησε στην αρχή πέντε break point του αντιπάλου του, ο οποίος θα μπορούσε να ξεφύγει με 3-1 και να έχει πιο δύσκολη αποστολή.

Στον ημιτελικό θα παίξει με τον Κάρεν Χατσάνοφ, ο οποίος μετά τον Τσιτσιπά, δεν είχε πρόβλημα να κερδίσει τον Αργεντινό Σερουντόλο με 6-3, 6-2 σε 75 λεπτά. Είναι ο πρώτος ημιτελικός της καριέρας του σε Masters τα 4 τελευταία χρόνια, μετά από το Masters του Καναδά. Συνολικά θα είναι ο 4ος ημιτελικός του σε 1000άρι στην καριέρα του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ATP Τελευταία Νέα