Τσιτσιπάς: Με τον Τόμι Πολ στα προημιτελικά στο Παρίσι

Newsroom
Τσιτσιπάς: Με τον Τόμι Πολ στα προημιτελικά στο Παρίσι
Ο Αμερικανός Τόμι Πολ αποκλείοντας τους Ράφαελ Ναδάλ και Πάμπλο Καρένο Μπούστα θα είναι ο αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά για μια θέση στα ημιτελικά στο 1.000άρι τουρνουά του Παρισιού.

Ο Τόμι Πολ μετά τον Ράφαελ Ναδάλ, νίκησε και τον Πάμπλο Καρένο Μπούστα και θα βρεθεί στο δρόμο του Στέφανου Τσιτσιπά στα προημιτελικά του 1.000αριού τουρνουά στο Παρίσι, το βράδυ της Παρασκευής (4/11).

Ο 31χρονος Αμερικανός επιβλήθηκε του Καρένο Μπούστα με 6-4, 6-4 και θα μονομαχήσει με τον Τσιτσιπά για μια θέση στα ημιτελικά, όπου ο νικητής θα βρει έναν εκ των Τζόκοβιτς ή Μουζέτι. Ο προημιτελικός των Τσιτσιπά και Πολ ορίστηκε τελευταίος στο πρόγραμμα και θα αρχίσει γύρω στις 22:00 ώρα Ελλάδας.

Ο Τόμι Πολ, Νο.31, έχει να επιδείξει έναν τίτλο στην καριέρα του, στη Στοκχόλμη το 2021 και με αντίπαλο τον Τσιτσιπά δεν έχει κερδίσει σετ στις δύο προηγούμενες αναμετρήσεις τους. Ο 24χρονος Έλληνας επιβλήθηκε με 6-3, 7-5 για τη φάση των «32» στην Ουάσινγκτον το 2019 και με 6-1, 6-4 για τη φάση των «16» στο Λιόν το 2021.

Το πρόγραμμα των προημιτελικών

Φράνσις Τιάφο-Φελίξ Αλιασίμ
Κάρλος Αλκαράθ-Χόλγκερ Ρούνε
Νόβακ Τζόκοβιτς-Λορέντζο Μουζέτι
Στέφανος Τσιτσιπάς-Τόμι Πολ

 

ATP Τελευταία Νέα