Ζβέρεφ: Εκανε επίθεση στην ATP για το πρόγραμμα στην Μαδρίτη

Newsroom
Ζβέρεφ: Εκανε επίθεση στην ATP για το πρόγραμμα στην Μαδρίτη
Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ εξαπέλυσε επίθεση κατά της ATP για τον τρόπο που κατάρτισαν το πρόγραμμα στην Μαδρίτη.

Χωρίς να προσπαθήσει να πάρει κάτι από την δόξα του νικητή (Αλκαράθ) ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ έκανε σκληρή επίθεση στην ATP για τον προγραμματισμό της στο τουρνουά της Μαδρίτης.

Eχοντας απόλυτο δίκιο αυτή τη φορά ο Γερμανός, χαρακτήρισε «ντροπή» αυτή την εβδομάδα για την ATP, τονίζοντας πως δύο φορές χρειάστηκε να παίξει ξημερώματα, ενώ θα μπορούσε να αποφευχθεί αυτό.

Και μάλιστα, χαρακτηριστικότερο παράδειγμα από τον ημιτελικό του Σαββάτου με τον Τσιτσιπά, δεν υπάρχει. Αντί να βάλουν τον ημιτελικό αμέσως μετά το παιχνίδι του Αλκαράθ με τον Τζόκοβιτς, αποφάσισαν να βάλουν «σφήνα» στο πρόγραμμα τον τελικό των γυναικών.

Αποτέλεσμα ήταν Ζβέρεφ και Τσιτσιπάς να παίζουν ως τις… 2 τα ξημερώματα και την επόμενη ημέρα, με ελάχιστο ύπνο, ο Γερμανός να πηγαίνει να παίξει τελικό απέναντι στον πιο φορμαρισμένο παίκτη του πλανήτη… Το αποτέλεσμα ήταν να… σέρνεται στον τελικό και ο Αλκαράθ να κερδίζει εύκολα.

«Ο Αλκαράθ παίζει εκπληκτικά. Δεν υπάρχει αμφιβολία. Ομως πρέπει να πω πως η δουλειά που έκανε η ATP αυτή την εβδομάδα είναι η απόλυτη ντροπή» είπε αρχικά στην συνέντευξη Τύπου και συνέχισε:

«Πριν δύο ημέρες έπρεπε να πάω για ύπνο στις 4 τα ξημερώματα και χθες στις 5.20 τα ξημερώματα. Δεν είναι εύκολο να ξυπνάω την άλλη μέρα νωρίς για χάρη τους. Το να παίζεις τελικό την επόμενη μέρα απέναντι στον Αλκαράθ που για μένα είναι ο καλύτερος στον κόσμο αυτή τη στιγμή, είναι δύσκολο. Είμαι θυμωμένος. Δεν είχα συντονισμό σε κανένα στοιχείο του παιχνιδιού μου. Δεν θέλω να πάρω τίποτα από τον Κάρλος. Ακόμη κι αν ήμουν φρέσκος, το πιθανότερο είναι να έχανα. Ομως νιώθω άσχημα γιατί θα μπορούσε να είναι ένας ωραίος τελικός. Ομως δεν υπήρχε περίπτωση να παίξω στο επίπεδό μου. Και δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται αυτό. Και στο Ακαπούλκο τελείωσα παιχνίδι στις 5 τα ξημερώματα»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ATP Τελευταία Νέα