ΧΟΥΡΚΑΤΣ - ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ 2-1: Εκτός τετράδας στο Miami Open (vids)

Αντώνης Πατσούρας
ΧΟΥΡΚΑΤΣ - ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ 2-1: Εκτός τετράδας στο Miami Open (vids)
Ο «άδειος» Στέφανος Τσιτσιπάς (No5) αποκλείστηκε με ανατροπή με 2-6, 6-3, 6-4 από τον Πολωνό Χούμπερτ Χούρκατς (No37) στον προημιτελικό του Miami Open.

Εκτός ημιτελικών στο Miami Open έμεινε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο Έλληνας τενίστας ηττήθηκε με 2-6, 6-3, 6-4 από το Νο37 κόσμου τον Πολωνό Χούμπερτ Χούρκατς ο οποίος και θα συνεχίσει στους "4" για να παίξει με τον νικητή του αγώνα του Ρούμπλεφ με τον Κόρντα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ το live του αγώνα.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αν και ξεκίνησε πολύ καλά και με μπρέικ το παιχνίδι, πήρε δύσκολα το 1ο σετ και στα 2 επόμενα δεν είχε την ενέργεια και την ψυχολογία που θα έπρεπε για να φτάσει στην επικράτηση.

Ο Έλληνας είχε 22 winners και 33 αβίαστα και ο Πολωνός είχε 41-35.

Μετά από τον Μεντβέντεφ (Νο1 στο ταμπλό) αποκλείστηκε και ο Τσιτσιπάς (Νο2) και ο Αντρέι Ρούμπλεφ είναι ο μοναδικός top10 που έχει παραμείνει στο Miami Open.

Πλέον ο Έλληνας τενίστας επιστρέφει στην Ευρώπη για να παίξει στο Monte Carlo Masters (11/4) και εν συνεχεία στο Barcelona Open στη χωμάτινη περίοδο.

Έφταναν δυο μπρέικ!

Στο 1ο σετ ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα πετύχει μπρέικ (1-0) και με love service game θα πάει στο 2-0!

Ο Έλληνας θα έχει διπλό μπρέικ πόιντ στο 3ο αλλά θα τα σβήσει ο Πολωνός όπως θα σβήσει με άσο και άλλο ένα μπρέικ πόιντ για το 2-1.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς με την σειρά του θα σβήσει 3 μπρέικ πόιντ και μετά από 7' θα φτάσει στο 3-1. Με το σερβίς του αλλά πάλι με δυσκολία θα πάει στο 4-2 αλλά με μπρέικ θα προηγηθεί με 5-2.

Με love service game θα κλείσει το σετ στο 6-2. Ο Έλληνας είχε 6 winners και 8 αβίαστα και ο Πολωνός 14-14 στο 1ο σετ.

Ισοφάρισε ο Πολωνός

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα ξεκινήσει όπως και στο 1ο με μπρέικ (1-0) και θα το σφραγίσει με το σερβίς του (2-0).

Σβήνει 2 μπρέικ πόιντ ο Πολωνός για να μειώσει σε 2-1 και με μπρέικ θα ισοφαρίσει σε 2-2.

Για πρώτη φορά στον αγώνα ο Χούρκατς θα πάρει προβάδισμα (3-2) αλλά ο Τσιτσιπάς θα σβήσει μπρέικ πόιντ για το 3-3.

Είναι η σειρά του Πολωνού να σβήσει διπλό μπρέικ πόιντ και θα φτάσει στο 4-3. Νέο μπρέικ για τον Χούρκατς ο οποίος επέστρεψε από το 40-0 και είναι πλέον στο 5-3. Θα κλείσει το σετ στο σερβίς του έχοντας 3 άσους στο 9ο.

Οι winners είναι 17-8 για τον Χούρκατς και τα αβίαστα 12-12.

Στο δρόμο για τον τελικό

Με το σερβίς του ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα φτάσει στο 2-1 αλλά ο Χούμπερτ Χούρκατς με μπρέικ θα πάει στο 3-2. Επέστρεψε μάλιστα από το 0-40 ο Πολωνός.

Ο Χούρκατς θα σβήσει μπρέικ πόιντ για το 4-2. Ο Τσιτσιπάς μειώνει σε 4-3 και σε 5-4 αλλά ο Πολωνός θα κλείσει στο 6-4.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα