ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ - ΙΣΝΕΡ 2-0: «Κατάπιε» τον Αμερικανό και είναι στους "8" (vids)

ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ - ΙΣΝΕΡ 2-0: «Κατάπιε» τον Αμερικανό και είναι στους "8" (vids)
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε σε 57' με 6-3, 6-2 του Τζον Ίσνερ προκρίθηκε στους "8" του Mexican Open και θα παίξει με τον Φελίξ Οζέ Αλιασίμ για μια θέση στα ημιτελικά.

Με φανταστική εμφάνιση ο Στέφανος Τσιτσιπάς προκρίθηκε στα προημιτελικά του Mexican Open.

Ο Έλληνας τενίστας που είναι στο Νο1 του ταμπλό και στο Νο5 κόσμου απέκλεισε σε 57' με 6-3, 6-2 τον Αμερικανό Τζον Ίσνερ στους "16" και θα παίξει τα ξημερώματα της Παρασκευής (Cosmote Sport 7) με τον Καναδό Φελίξ Οζε Αλιασίμ για μια θέση στα ημιτελικά!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ το live του αγώνα.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είχε σπουδαία απόδοση και κατάφερε κάτι σπάνιο! Έφτασε σε 3 μπρέικ σ' έναν από τους καλύτερους σέρβερ στον κόσμο όπως είναι ο Αμερικανός και τον ανάγκασε σε μια οδυνηρή ήττα!

Ήταν άψογος στο 1ο σερβίς, είχε φανταστικές επιστροφές και "'έσπασε" τρεις φορές το σερβίς του Αμερικανού.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είχε 23 winners και 3 αβίαστα και ο Τζον Ίσνερ που είχε μόλις 59% στο 1ο σερβίς είχε 16 winners και 17 αβίαστα. Ο Αμερικανός μάλιστα που είναι σπεσιαλίστας στους άσους είχε 4 και ο Έλληνας 8!

Τα μπρέικ πόιντ ήταν 3/5 και 0/0.

Μπρέικ-σφραγίδα

Στο 1ο σετ ο Στέφανος Τσιτσιπάς με μπρέικ φτάνει στο 2-0 (χωρίς απώλεια πόντου) και με love service game θα φτάσει στο 3-0!

Ο Αμερικανός μειώνει σε 3-1 κα με νέο love service game ο Έλληνας θα πάει στο 4-1 σε 15'!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα προηγηθεί με 5-2 και με love ο Τζον Ίσνερ μειώνει σε 5-3. Ο Έλληνας θα κλείσει με άσο το 1ο σετ (6-3).

Εμφάνιση για όσκαρ

Μπρέικ (1-0) με το καλημέρα στο 2ο σετ ο Στέφανος Τσιτσιπάς και με το σερβίς του θα πάει στο 2-0. Με νέο μπρέικ θα πάει στο 3-0 και θα κρατήσει το σερβίς για το 4-0.

Νέο love service game για το 5-1 και θα φτάσει σε διπλό ματς πόιντ. Ο Ίσνερ θα το σβήσει για το 5-2 αλλά ο Τσιτσιπάς θα κλείσει το σετ στο 6-2.

 

Τελευταία Νέα