Delray Beach Open: Τίτλος για τον Χούρκατς στη Φλόριντα (vids)

Gazzetta team
Delray Beach Open: Τίτλος για τον Χούρκατς στη Φλόριντα (vids)
Ο Χούμπερτ Χούρκατς επικράτησε με 6-3, 6-3 του Σεμπάστιαν Κόρντα στον τελικό στο Delray Beach Open και κατέκτησε τον 2ο τίτλο της καριέρας του.

Μετά από 1.12' ο Χούμπερτ Χούρκατς κατέκτησε τον τίτλο στο Delray Beach Open στη Φλόριντα.

Ο 23χρονος Πολωνός επικράτησε με 6-3, 6-3 του Σεμπάστιαν Κόρντα στον τελικό και κατέκτησε τον 2ο τίτλο της καριέρας του μετά από το 2019.

Ο Χούρκατς επιστρέφει στο top-30 αφού από την Δευτέρα είναι στο Νο29 (Νο28 το ρεκόρ του) ενώ ο Κόρντα που έπαιξε στον πρώτο του τελικό θα είναι στο Νο103 που είναι νέο ρεκόρ καριέρας.

Ο αγώνας

Στο 1ο σετ ο Κόρντα θα ξεκινήσει με μπρέικ (1-0) και θα προηγηθεί με 3-1! Ο Χούρκατς με μπρέικ θα ισοφαρίσει σε 3-3 και με νέο μπρέικ θα πάρει προβάδισμα με 5-3 και θα κλείσει το σετ στο σερβίς του.

Στο 2ο σετ, ο Χούρκατς φτάνει σε μπρέικ στο 5ο γκέιμ (3-2) και με το σερβίς του θα πάει στο 4-2. Μειώνει σε 4-3 ο Κόρντα που αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού, αλλά o Χούρκατς θα επικρατήσει με 6-3.

Photo Credit: ΒigShots Photo

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα