ATP Finals: Το αφιέρωμα της ATP στον θρίαμβο του Τσιτσιπά το 2019 (vid)

Gazzetta team
ATP Finals: Το αφιέρωμα της ATP στον θρίαμβο του Τσιτσιπά το 2019 (vid)
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μιλάει στην κάμερα για το απίστευτο ντεμπούτο στο ATP Finals 2019.

Ένα χρόνο μετά από τον θρίαμβο στο Λονδίνο ο Στέφανος Τσιτσιπάς θυμάται το απίθανο ντεμπούτο του στο ATP Finals 2019.

Ο Έλληνας τενίστας μίλησε στο αφιέρωμα της ATP με αφορμή την έναρξη του ATP Finals 2020 (15/11) και εξήγησε πως έφτασε στην κορυφή στο Λονδίνο.

«Ήταν μια από τις λίγες φορές στην καριέρα μου που αγωνίστηκα σε ένα τουρνουά και δεν ένιωσα πίεση και δεν υπήρχε καμιά προσδοκία από τον κόσμο να τα πάω καλά.

Απλά έπαιζα για μένα, για την ευχαρίστηση του να είσαι στη μεγάλη σκηνή, να είσαι μέρος κάτι τόσο σημαντικού. Και έφυγα από το Λονδίνο με το τρόπαιο και με τις καλύτερες αναμνήσεις στο πίσω μέρος του μυαλού μου», είπε ο Έλληνας τενίστας.

«Ακόμη ανατριχιάζω όταν το σκέφτομαι»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατάφερε να κερδίσει τίτλο σε τουρνουά όπου συμμετείχαν και οι Big-3 και η επιτυχία του όσο χρόνια και εάν περάσουν θα είναι τεράστια. «Ακόμα ανατριχιάζω όταν το σκέφτομαι, χαμογελάω και πραγματικά ελπίζω να μπορέσω να παίξω στο ίδιο επίπεδο στο μέλλον και να τα πάω το ίδιο καλά όπως εκείνη την εβδομάδα», σημειώνει.

Βέβαια είναι και δίκαιος και τονίζει ότι τον τίτλο τον άξιζε και ο Τιμ: «Μετά απ' αυτό το παιχνίδι σίγουρα αξίζαμε τον τίτλο και οι δυο μας. Παίξαμε και οι δυο εκπληκτικά και προσφέραμε ωραίο θέαμα.

Ήταν κάπως άδικο που μόνο ένας έφυγε με τον τίτλο στο τέλος, επειδή το αξίζαμε και οι δυο το ίδιο. Και για όλη την προσπάθειά μας μέσα στη σεζόν, αλλά και για το πόσο παλέψαμε σ' αυτόν τον αγώνα».

 

Τελευταία Νέα