Ράφα Ναδάλ: «Θα κάνουμε παιδιά όταν αποσυρθώ»

Gazzetta team
Ράφα Ναδάλ: «Θα κάνουμε παιδιά όταν αποσυρθώ»
Ο Ράφα Ναδάλ μίλησε για την σχέση με την σύζυγο του, τα παιδιά αλλά και για τα "παλιά" σχέδια για απόσυρση.

Στον Μπέρτιν Όζμπορν και στο τηλεοπτικό πρόγραμμα «Mi casa es la tuya» μίλησε πρόσφατα ο Ράφα Ναδάλ για την προσωπική αλλά και την αθλητική ζωή του.

Ο κορυφαίος Ισπανός τενίστας που έφτασε τα 20 Grand Slam ρωτήθηκε για τη ζωή του με την σύζυγο του, την οποία και παντρεύτηκε το 2019 και σημείωσε: «Είμαστε μαζί από μικρή ηλικία. Την γνωρίζω από πολύ μικρή ηλικία.

Το όνομά της είναι Μαρία Φρανσίσκα, αλλά εγώ την αποκαλώ Μέρι. Την αποκαλώ Μαρία Φρανσίσκα μόνο όταν μαλώνουμε. Αλλά ποτέ δεν διαφωνούμε. Είναι πολύ ήρεμη».

«Αγαπώ τα παιδιά»

Το τελευταίο διάστημα και ειδικά μετά από τη νέα επιτυχία του στο Roland Garros πολλά ΜΜΕ ασχολήθηκαν με την προσωπική του ζωή και γράφτηκαν διάφορα σχετικά με την υπόθεση παιδί.

Ο Ράφα που είναι μαζί με την Περέγιο περισσότερα από 15 χρόνια σημειώνει σχετικά: «Αγαπώ τα παιδιά, αλλά εδώ υπάρχει ένα πρόβλημα. Νομίζω ότι θα κάνουμε παιδιά, όταν αποσυρθώ».

Εν συνεχεία τονίζει πως πίστευε ότι θα είχε αποσυρθεί πιο νωρίς αλλά συνεχίζει: «Πίστευα ότι στα 30 μου θα είχα αποσυρθεί, αλλά η καριέρα μου έχει επεκταθεί».

Ο Ράφα είναι γεννημένος στις 3/6/1986 και αυτή την εβδομάδα θα ξεκινήσει τους αγώνες του στο ATP Finals στο Λονδίνο.

Είναι επίσης ο μοναδικός από τους Big-3 που δεν έχει αποκτήσει ακόμη παιδι. Ο Φέντερερ έχει 4 και ο Τζόκοβιτς έχει 2.

 

Τελευταία Νέα