Η Χιμπίνο έβγαλε νοκ άουτ την Οσταπένκο στο Στρασβούργο (vids)

Gazzetta team
Η Χιμπίνο έβγαλε νοκ άουτ την Οσταπένκο στο Στρασβούργο (vids)
H Νάο Χιμπίνο απέκλεισε με 7-6 (2), 7-6 (4) την Γέλενα Οσταπένκο και προκρίθηκε στους "4" στο τουρνουά στο Στρασβούργο.

Στον πρώτο της ημιτελικό σε χωμάτινη επιφάνεια προκρίθηκε η Νάο Χιμπίνο.

Η 25χρονη Ιαπωνέζα (Νο84) απέκλεισε με 7-6 (2), 7-6 (4) την νικήτρια του Roland Garros 2017 Γέλενα Οσταπένκο και θα παίξει το Σάββατο με την Έλενα Ριμπάκινα.

Από την άλλη η Ελίνα Σβιτολίνα επικράτησε με 6-4, 6-3 την Τάιχμαν και θα παίξει με την νικήτρια του αγώνα της Σαμπαλένκα με την Σινιάκοβα που διακοπήκε λόγω βροχής στο 6-2, 1-2 (Σινιάκοβα) και θα συνεχιστεί το πρωί του Σαββάτου.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Τελευταία Νέα