Ξεκίνησε προετοιμασία στο Αμβούργο ο Τσιτσιπάς (pic&vid)

Gazzetta team
Ξεκίνησε προετοιμασία στο Αμβούργο ο Τσιτσιπάς (pic&vid)
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξεκίνησε μαζί με τον Απόστολο Τσιτσιπά προετοιμασία για το τουρνουά του Αμβούργου στην πόλη της Γερμανίας.

Μετά από τον άδοξο αποκλεισμό του στο Italian Open ο Στέφανος Τσιτσιπάς ταξίδεψε στο Αμβούργο για να συνεχίσει την προετοιμασία του.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας έχει μαζί και τον προπονητή και πατέρα του Απόστολο, ο οποίος δεν ήταν στη Ρώμη, και θα συμμετάσχει στο European Open το οποίο αρχίζει στην πόλη της Γερμανίας στις 21/9.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι στο Νο2 του ταμπλό, πίσω από τον Ντανίλ Μεντβέντεφ, ενώ ξεχωρίζουν οι συμμετοχές του Ματέο Μπερετίνι, του Νταβίντ Γκοφέν, του Γκαέλ Μονφίς, του Φάμπιο Φονίνι αλλά και του Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ.

Φυσικά αυτό το τουρνουά (ATP 500) είναι το τελευταίο για τον Έλληνα πριν από το Roland Garros που αρχίζει την Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου στο Παρίσι.

Serving sliced peaches

A post shared by Stefanos Tsitsipas (@stefanostsitsipas98) on

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα