Ναδάλ: «Ήταν λάθος αυτά που έγιναν σε Σερβία και Κροατία»

Gazzetta team
Ναδάλ: «Ήταν λάθος αυτά που έγιναν σε Σερβία και Κροατία»
O Ράφα Ναδάλ "καυτηρίασε" αυτά που έγιναν στο Adria Tour αλλα δικαιολόγησε τους διοργανωτές (Τζόκοβιτς).

Επικριτικός για όσα συνέβησαν προ ολίγων εβδομάδων στο Adria Tour στην Κροατία αλλά και στη Σερβία ήταν σε δηλώσεις του ο Ράφα Ναδάλ.

Ο κορυφαίος Ισπανός τενίστας ναι μεν τόνισε πως ήταν απαράδεκτα όλα αυτά αλλά από την άλλη δικαιολόγησε σ' ένα βαθμό τον Νόβακ Τζόκοβιτς που διοργάνωσε το τουρνουά και βρέθηκε και ο ίδιος θετικός στον covid-19.

«Πιστεύω πως οι περισσότεροι παίκτες θέλουν το καλό για όλο τον κόσμο και για τους φιλάθλους. Φυσικά και ήταν λάθος αυτά που έγιναν στη Σερβία και στην Κροατία, αλλά τα λάθη είναι λογικά όταν αντιμετωπίζεις μια κατάσταση που δεν έχεις αντιμετωπίσει στο παρελθόν. Επλίζω απλά να μάθουμε όλοι από το Adria Tour και να συνεχίσουμε να ζούμε σ' αυτή την κατάσταση όσο καλύτερα μπορούμε», σημείωσε ο Ισπανός.

Ο Ναδάλ που ακύρωσε τη συμμετοχή του στο US Open ερωτηθείς για το τουρνουά και τις συμμετοχές είπε: «Οι παίκτες πρέπει να πάρουν μια απόφαση. Δεν λέω ότι η δική μου απόφαση είναι η σωστή, κάθε απόφαση μπορεί να είναι σωστή ή λάθος. Αντιμετωπίζουμε απρόβλεπτες καταστάσεις».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα