Σαράποβα - Τζόκοβιτς: Το πρώτο δείπνο και η kodak (vid)

Gazzetta team
Σαράποβα - Τζόκοβιτς: Το πρώτο δείπνο και η kodak (vid)
Απολαυστικός διάλογος ανάμεσα στην Σαράποβα και τον Τζόκοβιτς στο instagram.

Ωραίες ιστορίες μοιράστηκαν με το κοινό η Μαρία Σαράποβα και ο Νόβακ Τζόκοβιτς μέσα από το live που έκαναν το βράδυ της Τρίτης στο instagram.

Οι δυο σπουδαίοι τενίστες που είναι επί χρόνια φίλοι μίλησαν για όλα και ειδικά για την γνωριμία τους στο Indian Wells.

«Παίξαμε σε έναν αγώνα επίδειξης. Ήμουν νέα, όπως και εσύ αλλά ακόμα δεν είχες κερδίσει κανένα Grand Slam. Δεν ξέρω αν είχες κερδίσει καν οποιοδήποτε τουρνουά εκείνη την εποχή.

Είχες πει πως αν κέρδιζες, θα έπρεπε να κεράσω δείπνο. Εγώ σκέφτηκα: Ποιο είναι αυτό το παιδί;’ Κέρδισες και με ρώτησες απευθείας αν θα πάμε για δείπνο σε ένα Γιαπωνέζικο εστιατόριο. Έτσι έγινε. Είχε πολύ πλάκα γιατί θυμάμαι έβγαλες μια παλιά φωτογραφική Kodak και ζήτησες από τον σερβιτόρο να μας βγάλει φωτογραφία. Ήσουν αστείο παιδί», είπαν μεταξύ άλλων.

Εν συνεχεία ο Τζόκοβιτς απάντησε εάν είχε παίξει ποτέ μετά από μια νύχτα με hangover: «Ήταν σε έναν αγώνα Davis Cup ενάντια στη Σουηδία το 2011. Κερδίζαμε 2-0, οι Σουηδοί δεν είχαν τον Σόντερλιγκ και τα πράγματα ήταν λίγο-πολύ ελεγχόμενα.

Ήταν μια τρελή νύχτα. Είχα κερδίσει το Wimbledon για πρώτη φορά μια εβδομάδα πριν, είχα γίνει Νο.1 στον κόσμο και όλα τα όνειρά μου είχαν πραγματοποιηθεί. Ήμουν στην ομάδα, τους είπα πως δεν ήθελα να παίξω, αλλά έπαιξα και δεν μπορούσα να δω καλά-καλά την μπάλα!».

  • Tags:
 

Τελευταία Νέα