Μόνικα Πούιγκ: Τελείωσε το Harvard η «χρυσή» Ολυμπιονίκης του Πουέρτο Ρίκο (pic)

Αντώνης Πατσούρας
Μόνικα Πούιγκ: Τελείωσε το Harvard η «χρυσή» Ολυμπιονίκης του Πουέρτο Ρίκο (pic)
Το κορίτσι θαύμα του Πουέρτο Ρίκο πέτυχε άλλον ένα σπουδαίο στόχο στη ζωή της.

Το Πουέρτο Ρίκο είναι μια χώρα που έχει πανηγυρίσει την κατάκτηση 9 μεταλλίων στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Από τα 9 μόνο ένα είναι χρυσό και αυτό το κατέκτησε μια γυναίκα. Είναι η Μόνικα Πούιγκ! Η 26χρόνη τενίστρια τα κατάφερε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016 στη Βραζιλία.

Έγινε ο πρώτος άνθρωπος από το Πουέρτο Ρίκο που ανεβαίνει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Η Μόνικα είχε βάλει άλλο έναν στόχο στη ζωή της και τον πέτυχε!

Είναι πλέον απόφοιτη του διάσημου πανεπιστημίου, του Χάρβαρντ. Τελείωσε το "Crossover Into Business Program" που είναι ειδικά διαμορφωμένο για αθλητές και μπορεί πλέον να εφαρμόσει αυτά που έμαθε σε επιχειρήσεις.

Η τενίστρια από το Πουέρτο Ρίκο "ανέβασε" στο instragram μια φωτογραφία έξω από το πανεπιστήμιο και έγραψε: «Είμαι πτυχιούχος! Είμαι τόσο ενθουσιασμένη να εφαρμόσω όλα όσα έμαθα από το Πρόγραμμα Crossover Into Business και να γνωρίσω ένα νέο μέλλον ως απόφοιτη του Harvard! Ευχαριστώ το πανεπιστήμιο που με ενθάρρυνε και που ενίσχυσε τις γνώσεις μου, ως άνθρωπο και ως επιχειρηματία».

Εκτός από το χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο έχει κατακτήσει δυο τίτλους στην επαγγελματική καριέρα της ενώ το 2016 έφτασε έως το Νο27 του κόσμου.

Στο Χάρβαντ έχει γραφτεί από το 2019 και η σπουδαία τενίστρια Καρολίν Βοζνιάκι η οποία πριν από λίγους μήνες ολοκλήρωσε την καριέρα της και θα πάρει σύντομα και το πτυχίο της.

¡Me gradué! Estoy super emocionada de implementar todo lo que aprendí en #CrossoverIntoBusiness Program y enfrentar mi futuro como una alumna egresada de @harvardhbs. Gracias a la universidad por darme las herramientas que fortalecieron mi crecimiento, tanto humano como una mujer de negocios, también quiero agradecerle a @anitaelberse por abrirme las puertas de Harvard. Fue un honor y un privilegio. I’m a graduate! I am so excited to implement all the tools that I learned from the #CrossoverIntoBusiness Program and face my future as a Harvard alumni!. Thanks to the university for enhancing and strengthening my knowledge, as a human and as a business woman. I also want to thank @anitaelberse for the opportunity. It was an honor and privilege. @harvardhbs

A post shared by Mónica Puig (@monicaace93) on

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

NEWS FEED