Βαβρίνκα: «Προτιμώ να παίζω με τον Τζόκοβιτς από τους Big-3» (vid)

Gazzetta team
Βαβρίνκα: «Προτιμώ να παίζω με τον Τζόκοβιτς από τους Big-3» (vid)
Ο Σταν Βαβρίνκα μίλησε ζωντανά στο instagram με την Κρις Έβερτ και απάντησε στο ερώτημα ποιος είναι πιο δύσκολος από το Big-3.

Καλεσμένος της Κρις Έβερτ σε live στο Instagram ήταν ο Σταν Βαβρίνκα.

Ο Ελβετός τενίστας με τους 3 τίτλους Grand Slam αφού μίλησε με Μάρεϊ και Τζόκοβιτς παρουσιάστηκε και στο live της θρυλικής Αμερικανίδας και μεταξύ τύρου και αχλαδίου μίλησε για το Big-3 και ανέλυσε ποιος είναι ο πιο έυκολος και ο πιο δύσκολος στο παιχνίδι του.

«Ο Νόβακ είναι αυτός που προτιμώ να αντιμετωπίζω. Νιώθω στα καλύτερά μου όταν τον έχω απέναντί μου. Ο τρόπος που παίζω απέναντί του με κάνει πιο επικίνδυνο . Νιώθω πως όταν παίζω με αυτοπεποίθηση μπορώ να έχω τον έλεγχο για αρκετή ώρα. Για 3, 4 ή και 5 ώρες. Αυτό έχει συμβεί τις 3 φορές που τον κέρδισα στα Grand Slam", είπε αρχικά και μίλησε για τους άλλους δυο: «Ο Φέντερερ είναι ο πιο δύσκολος. Είναι ο Φέντερερ. Το παιχνίδι του είναι τελείως διαφορετικό από του Τζόκοβιτς.

Σε βάζει περισσότερο υπό πίεση, είναι πολύ επιθετικός, δεν ξέρεις τι να περιμένεις, έχει ποικιλία. Γίνεται πιο δύσκολο για μένα. Είναι ο καλύτερος όλων των εποχών. Έχει κερδίσει τα πάντα και τους πάντες. Όσο για τον Ναδάλ έχω μεγάλες δυσκολίες στο σερβίς ενός αριστερόχειρα και στις μπάλες με υψηλή αναπήδηση. Στο χώμα είναι σχεδόν αδύνατο. Ξέχνα το».

Ο Βαβρίνκα έχει κερδίσει το Roland Garros 2015 και το US Open του 2016 με τον Τζόκοβιτς στον τελικό ενώ με τον Ναδάλ έχει μια νίκη στον τελικό του Roland Garros 2017 αλλά και μια νίκη στον τελικό του Australian Open 2014.

Με τον Φέντερερ οι νίκες είναι 23-3 κατά του Βαβρίνκα φυσικά...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα