Κορονοϊός: Ο Μάρεϊ συμφωνεί να μειωθούν τα χρηματικά έπαθλα και να δοθούν σε μικρότερα τουρνουά

Gazzetta team
Κορονοϊός: Ο Μάρεϊ συμφωνεί να μειωθούν τα χρηματικά έπαθλα και να δοθούν σε μικρότερα τουρνουά
Ακόμα ένα μεγάλος τενίστας, ο Άντι Μάρεϊ θεωρεί πως θα πρέπει να μειωθούν λίγο τα έπαθλα στα μεγάλα τουρνουά και να δοθούν περισσότερα στα μικρά, προκειμένου να βοηθηθούν οι αθλητές με λιγότερες απολαβές που χωρίς αγώνες λόγω κορονοϊού αντιμετωπίζουν προβλήματα.

Ο Βρετανός μιλώντας για το θέμα αυτό που έχει προκύψει μετά την καραντίνα λόγω κορονοϊού και την διακοπή όλων των αγώνων, ανέφερε: «Κάποιες φορές βλέπεις τα ποσά των επάθλων, ο νικητής των Grand Slams παίρνει κοντά στα 4 κ. δολάρια. Ίσως αυτά τα χρήματα να μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν διαφορετικά; Να τα έδιναν σε άλλα μικρότερα τουρνουά για να βοηθήσουν και άλλους παίκτες;»

Ο Μάρεϊ επίσης ανέφερε πως ίσως να πέρασε και αυτός κορονοϊό τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Ένιωθα λίγο άρρωστος για 2-3 ημέρες πριν από έναν μήνα. Πριν την έναρξη της καραντίνα, μπήκα από μόνος μου σε... απομόνωση για 4-5 ημέρες».

Αφού λάνσαρε έναν καινοτόμο υπερπλήρη οδηγό για τη νέα σεζόν του ΝΒΑ, το Gazzetta ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για ένα NBA Tour χωρίς προηγούμενο. Ο Αντώνης Καλκαβούρας θα βρεθεί σε έξι διαφορετικές πολιτείες των Η.Π.Α. ακολουθώντας τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μείνετε συντονισμένοι, το περιεχόμενο θα είναι εντυπωσιακό!

 

NEWS FEED