Κορονοϊός: Ο αδερφός του Μάκενρο το δεύτερο κρούσμα στο τένις (vid)

Gazzetta team
Κορονοϊός: Ο αδερφός του Μάκενρο το δεύτερο κρούσμα στο τένις (vid)
Όπως ανέφερε και ο ίδιος με μήνυμά του στα social media, ο αδερφός του Τζον Μάκενρο, Πάτρικ, είναι θετικός στον κορονοϊό, όντας ο δεύτερος από το τένις που έχει προσβληθεί από τον Covid-19.

Ο Πάτρικ Μάκενρο μπορεί να μην έκανε ποτέ την καριέρα του αδερφού του Τζον, ωστόσο ήταν εξαιρετικός στο διπλό, ενώ στο μονό έφτασε μέχρι και το νούμερο 25. Ο ίδιος μέσα μηνύματός του στο twitter ενημέρωσε πως έχει προσβληθεί από κορονοϊό.

Αναλυτικά ανέφερε: «Είμαι εδώ στο υπόγειό μου εδώ και 11 μέρες, απ' όταν άρχισα να έχω ελαφριά συμπτώματα. Το τεστ που έκανα μόλις βγήκε και είναι θετικό. Αυτά είναι τα κακά νέα, τα καλά νέα είναι πως τα συμπτώματα έχουν περάσει και νιώθω καλά 100%. Η σύζυγός μου έκανε απίστευτη δουλειά με το να φροντίζει το σπίτι και τα παιδιά. Είμαστε σε πλήρη καραντίνα στο σπίτι μας εδώ και 2 εβδομάδες τώρα. Ενθαρρύνω τους πάντες να κάνουν το ίδιο. Είμαι το παράδειγμα κάποιου που κατάφερε να το ξεπεράσει και τα πηγαίνω πολύ καλά. Οι σκέψεις και οι προσευχές μου είναι σ' αυτούς που αγωνίζονται. Πρέπει να κάνουμε το καθήκον μας, πρέπει να ακούσουμε και πρέπει να μείνουμε σπίτι».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα