Σάκκαρη - Σαμπαλένκα 0-2: Έμεινε από... καύσιμα στη Ντόχα (vids)

Η Σαμπαλένκα απέκλεισε με 6-3, 6-0 την Σάκκαρη στη Ντόχα. 

Στον 3ο γύρο σταμάτησε η πορεία της Μαρίας Σάκκαρη στο Qatar Open. 

Η Ελληνίδα τενίστρια που είναι στo Νο20 της παγκόσμιας κατάταξης ηττήθηκε με 6-3, 6-0 από την Αρίνα Σαμπαλένκα η οποία συνεχίζει στα προημιτελικά στη Ντόχα. 

Η Σάκκαρη ήταν κουρασμένη από τα 3 σετ στο παιχνίδι της με την Μαρτίντσοβα και το... πλήρωσε απέναντι σε μια πολύ καλή αντίπαλο η οποία όμως δεν είναι και ανίκητη. 

Η Σαμπαλένκα κερδίζει την Σάκκαρη για 2η φορά μέσα σε λίγες ημέρες και θα παίξει με την Ζενγκ για μια θέση στον ημιτελικό αφού η Κινέζα απέκλεισε με 2-1 την Κίκι Μπέρτενς. 

Ο αγώνας 

H Σαμπαλένκα θ' ανοίξει το 1ο σετ (1-0) και με μπρέικ θα  προηγηθεί με 2-0.  Η Αρίνα θα εκμεταλλευτεί το σερβίς της για το 3-0. Θα  μειώσει σε 3-1 η Σάκκαρη αλλά η Σαμπαλένκα αφού σβήσει 2  μπρέικ πόιντ θα φτάσει στο 4-1. 

Με νέο μπρέικ η Σαμπαλένκα θα βρεθεί στο 5-1 αλλά η Μαρία  θα πάρει πίσω το μπρέικ για το 5-2.  To σετ θα κλείσει με την Αρίνα να επικρατεί με 6-3. 

Η Σαμπαλένκα θα ξεκινήσει με μπρέικ και στο 2ο σετ και με το σερβίς της θα φτάσει στο 2-0.  Με δυο μπρέικ θα έρθει το 3-0 και το 5-0 και η Αρίνα θα κλείσει στο 6-0 το σετ.