Βρήκε το κίνητρο και ανέβηκε στην κορυφή ο Τσιτσιπάς

Gazzetta team
Βρήκε το κίνητρο και ανέβηκε στην κορυφή ο Τσιτσιπάς
Μέσα σε τρεις μήνες από την δήλωσή του πως δεν έχει πλέον κίνητρο, ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατάφερε να κατακτήσει τον τίτλο στα φετινά ATP Finals.

Το ημερολόγιο έγραφε 28 Αυγούστου του 2019 και ο Στέφανος Τσιτσιπάς χάνει από τον Αντρέι Ρούμπλεφ για το US Open και το ανησυχητικό δεν είναι η ήττα, αλλά τα λόγια του Έλληνα πρωταθλητή. Ο μόλις 21 ετών τενίστας δηλώνει: «Δε νιώθω εμπνευσμένος. Δε νιώθω πως κυνηγάω κάτι. Νιώθω πως κάνω την ίδια ρουτίνα στο γήπεδο, εκτελώ τα πράγματα με τον ίδιο τρόπο, τις στρατηγικές μου και όλα. Και νιώθω πως το μυαλό μου δεν εμπνέεται πια».

Δεν υπάρχει χειρότερο για κάθε αθλητή, για κάθε άνθρωπο να χάνει το κίνητρό του και το να γυρίσει το... τσιπάκι μόνο εύκολο δεν είναι. Ο Τσιτσιπάς ωστόσο κατάφερε και το έκανε και μάλιστα εξαιρετικά γρήγορα και μέσα σε λίγους μήνες κερδίζοντας τον Τιμ στον τελικό κατέκτησε το ATP Finals. Η μεγαλύτερη νίκη του ωστόσο είναι πως βρήκε και πάλι το κίνητρό του, αυτό το κίνητρο που είναι δεδομένο πως θα του φέρει ακόμα περισσότερες επιτυχίες.

 

Τελευταία Νέα