Shanghai Masters: To πρόγραμμα των προημιτελικών της Παρασκευής
Το προ τελευταίο Masters της χρονιάς οδεύει προς το τέλος του και η Παρασκευή είναι η ημέρα των προημιτελικών.
Στη Σανγκάη θα παίξουν οι "μεγάλοι" του παγκοσμίου τένις, πλην του Ναδάλ που δεν συμμετέχει, και φυσικά υπάρχει και ελληνικό χρώμα.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα παίξει με το Νο1 του κόσμου τον Νόβακ Τζόκοβιτς ενώ ο Φέντερερ θα κοντραριστεί με τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ.
Ο νικητής του Πεκίνου Ντομινίκ Τιμ με τον Ιταλό Ματέο Μπερετίνι και ο φιναλίστ του US Open Ντανίλ Μεντβέντεφ με τον Ιταλό Φάμπιο Φονίνι.
Το Masters της Ασίας είναι αποκλειστικά ευρωπαϊκή υπόθεση αφού στα προημιτελικά παίζουν δυο Ιταλοί, ένας Σέρβος, ένας Ελβετός, ένας Ρώσος, ένας Αυστριακός, ένας Γερμανός και ένας Έλληνας.
Το πρόγραμμα της Παρασκευής:
Centre Court:
07:30 Medvedev v. Fognini COSMOTE SPORT 6HD
09:00 Djokovic v. Tsitsipas COSMOTE SPORT 6HD
13:30 Zverev v. Federer COSMOTE SPORT 6HD
15:00 Metteo Berrettini v.Thiem COSMOTE SPORT 6HD
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.