China Open: Με Ζβέρεφ για τελικό ο Τσιτσιπάς!

Gazzetta team
China Open: Με Ζβέρεφ για τελικό ο Τσιτσιπάς!
Το Σάββατο (16:00, Cosmote Sport 7) με Ζβέρεφ στον ημιτελικό ο Τσιτσιπάς.

Τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ θα "συναντήσει" το Σάββατο (16:00, Cosmote Sport 7) o Στέφανος Τσιτσιπάς στον ημιτελικό του China Open.

O Έλληνας τενίστας κέρδισε με 7-6 (3), 6-3 τον Τζον Ίσνερ στον προημιτελικό και έτσι θα παίξει για πρώτη φορά στον ημιτελικό στο Πεκίνο.

Εκεί θα "συναντήσει" τον Ζβέρεφ ο οποίος επικράτησε με 7-6 (3), 6-2 του Κουέρι. Στον άλλο ημιτελικό θα παίξουν ο Τιμ με τον Κατσάνοφ.

Ο Τσιτσιπάς είναι σε πολύ καλή κατάσταση αλλά θα έχει δύσκολο έργο. Στην τετράδα του τουρνουά είναι τέσσερις παίκτες του top-10!

Με τον Γερμανό ο Τσιτσιπάς έχει αγωνιστεί τρεις φορές και έχει 2-1 νίκες. Η τελευταία τους συνάντηση ήταν στην Μαδρίτη το 2019 με τον Στέφανο να κερδίζει με 2-1 σετ στον προημιτελικό του Masters.

Ο Ζβέρεφ είχε κερδίσει το 2018 με 2-0 σετ στην Ουάσινγκτον και ο Τσιτσιπάς την ίδια χρονιά με 2-1 στο Masters του Καναδά.

Αυτός θα είναι ο 8ος ημιτελικός του Τσιτσιπά μέσα στο 2019 και ο πρώτος μετά από τις αρχές Αυγούστου και το Citi Open της Ουάσινγκτον.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα