Τσιτσιπάς: «Φέρνει πολλά σε αυτή την ομάδα η μητέρα μου είναι υπέροχη»

Gazzetta team
Τσιτσιπάς: «Φέρνει πολλά σε αυτή την ομάδα η μητέρα μου είναι υπέροχη»
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε για την μητέρα του και τον πατέρα του με αφορμή την εικόνα των πανηγυρισμών των δύο μετά τη νίκη επί του Ρούμπλεφ, κάνοντας λόγο για την ιδιαιτερότητα της ομάδας του.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έγραψε ιστορία καθώς μετά τη νίκη επί του Ρούμπλεφ πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Roland Garros. Στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε, ο Έλληνας τενίστας στάθηκε στην ιδιαιτερότητα της ομάδας του με αφορμή την εικόνα των πανηγυρισμών της μάνας του και του πατέρα του.

Αναλυτικά ο Τσιτσιπάς ανέφερε τα εξής: «Η μαμά μου ξέρει πολλά για το τένις. Mερικές φορές μπορεί να γίνει λίγο πολύπλοκο όταν θέλει να λέει την άποψή της ή τη συμβουλή της κατευθείαν σε μένα και μετά έχω τον μπαμπά μου να λέει κάτι άλλο. Καθίσαμε κάτω και είπαμε, αυτός είναι ο προπονητής μου. Όποιες απόψεις ή σκέψεις έχεις, πρέπει να φιλτραριστούν από τον Απόστολο, τον μπαμπά μου. Μπορεί να γίνει λίγο χαoτικό. Σίγουρα με την παρουσία του Πατρίκ (Μουράτογλου) είμαστε μια δυνατή, ενωμένη ομάδα. Και η μαμά μου είναι ένα μικρό κομμάτι της. Φέρνει πολλά σε αυτή, πολλή ενέργεια, θετικά vibes. Είναι υπέροχη».

 

ROLAND GARROS Τελευταία Νέα