Στέφανος Τσιτσιπάς: «Ήμουν πνευματικά έτοιμος για το παιχνίδι» (vid)

Gazzetta team
Στέφανος Τσιτσιπάς: «Ήμουν πνευματικά έτοιμος για το παιχνίδι» (vid)
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε μετά από τον θρίαμβο επί του Κουέβας για το παιχνίδι αλλά και για το Roland Garros.

Απόλυτα ευχαριστημένος από τη νίκη και την εμφάνιση του κόντρα στον Πάμλο Κουέβας στον 2ο γύρο του Roland Garros εμφανίστηκε στις πρώτες του on court δηλώσεις ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Έλληνας τενίστας:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος με το παιχνίδι μου, νομίζω πως η επιθετικότητά μου και το ότι ήμουν πνευματικά προετοιμασμένος ήταν πολύ σημαντικοί παράγοντες από το ξεκίνημα. Μπήκα στο γήπεδο ξέροντας ότι θα είχα έναν δύσκολο αντίπαλο και αυτό με βοήθησε να είμαι εκεί 100%.

Συνολικά θα έλεγα ότι το παιχνίδι μου ήταν σε πολύ καλό επίπεδο και είμαι χαρούμενος που είχα μια νίκη σε 3 σετ σήμερα, μετά το δύσκολο παιχνίδι του 1ου γύρου.

Είδα ότι πολλοί άνθρωποι με υποστήριξαν και αυτό με χαροποίησε πολύ. Επίσης είμαι πολύ χαρούμενος που ανακαινίστηκε και εκμοντερνίστηκε το Roland Garros, δίνοντας αυτή τη νέα γεύση στο Γαλλικό Όπεν που προφανώς είναι ένα από τα αγαπημένα μου τουρνουά.

Απολαμβάνω τη στήριξη του κόσμου, ελπίζω όσο συνεχίζω στο τουρνουά να λαμβάνω ακόμα περισσότερη. Το να αγωνίζομαι μπροστα από το παρισινό κοινό είναι ένα από τα ωραιότερα συναισθήματα στον κόσμο, οι φανς εδώ είναι υπέροχοι και κάθε φορά που μπαίνω στο γήπεδο νιώθω αυτή την αύρα να με αγκαλιάζει, είναι τέλεια».

 

ROLAND GARROS Τελευταία Νέα