Roland Garros: Η πρώτη προπόνηση του Ναδάλ (vids)
Την πρώτη του προπόνηση στο Παρίσι πραγματοποίησε πριν από λίγη ώρα ο "βασιλιάς" του Roland Garros, Ράφα Ναδάλ.
Ο Ισπανός που έχει 12 τίτλους στο Roland Garros έφτασε στο Παρίσι την Τετάρτη και ξεκίνησε προετοιμασία με στόχο την κατάκτηση του 13ου τροπαίου.
Από την άλλη επέστρεψε στα κορτ και ο νικητής του US Open Ντομινίκ Τιμ. Ο Αυστριακός που ήταν φιναλίστ στο Παρίσι το 2018 και το 2019 είναι στο Παρίσι και επέλεξε να προπονηθεί με τον Άντι Μάρεϊ!
The King has returned.@RafaelNadal #RolandGarros pic.twitter.com/8TKVSCeYXT
— Roland-Garros (@rolandgarros) September 24, 2020
Just a couple of Grand Slam champs saying hello @ThiemDomi & @andy_murray cross paths in between practice sessions.#RolandGarros pic.twitter.com/87lzxGqEtm
— Roland-Garros (@rolandgarros) September 24, 2020
That backhand has arrived...@ThiemDomi #RolandGarros pic.twitter.com/OH1E9mVaGA
— Roland-Garros (@rolandgarros) September 24, 2020
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.