Κύργιος για Τζόκοβιτς: «Φοβερός παίκτης αλλά διασκέδαζε ημίγυμνος εν μέσω πανδημίας» (vid)

Gazzetta team
Κύργιος για Τζόκοβιτς: «Φοβερός παίκτης αλλά διασκέδαζε ημίγυμνος εν μέσω πανδημίας» (vid)
O Νικ Κύργιος μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για τον Νόβακ Τζόκοβιτς και τόνισε πως δεν γίνεται να του την λέει αυτός ο παίκτης.

Άστραψε και βρόντηξε ξανά κατά του Νόβακ Τζόκοβιτς ο Νικ Κύργιος.

Ο Σέρβος είχε δηλώσει πως δεν τον σέβεται εκτός κορτ και ο Αυστραλός μετά από τη νίκη του στην πρεμιέρα του Australian Open ξέσπασε κατά του Τζόκοβιτς.

«Νομίζω ότι τα έχω πάει πολύ καλά εκτός κορτ ειδικά κατά τη διάρκεια της πανδημίας που πήγαινα φαγητό σε κόσμο που δεν είχε ή δεν μπορούσε να πάρει. Και τώρα προσπαθώ να δίνω γεύματα σε κόσμο, ενώ έχω και το δικό μου φιλανθρωπικό ίδρυμα.

Είναι, λοιπόν, περίεργο που λέει ότι δεν με σέβεται εκτός κορτ. Κάνω πολλά εκτός κορτ. Αλλά είναι περίεργος ο Νόβακ. Φοβερός παίκτης, αλλά δυστυχώς κάποιος που διασκεδάζει ημίγυμνος εν μέσω πανδημίας. Δεν γίνεται να μου τη λέει αυτός ο άνθρωπος», είπε ο Νικ.

Φυσικά ο Κύργιος αναφέρεται στο πάρτι του Τζόκοβιτς μαζί με Ζβέρεφ και Τιμ στο Βελιγράδι εν μέσω πανδημίας όπου χόρευαν χωρίς μπλούζα υπό τους ήχους των τραγουδιών και της Καίτης Γαρμπή.

«Ρότζερ, ο καλύτερος»

Ο Νικ Κύργιος για άλλη μια φορά έχρισε τον Φέντερερ ως τον κορυφαίο όλων των εποχών.

«Για μένα ο Ρότζερ είναι ο καλύτερος όλων των εποχών. Με τις ικανότητές του, τον τρόπο που παίζει. Από άποψη ταλέντου, Ναδάλ και Τζόκοβιτς δεν πλησιάζουν καν τον Ρότζερ», σημείωσε αλλά παραδέχτηκε πως είναι πολύ καλός και ο "Νόλε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Australian Open: Ο «μάγος» Κύργιος και ο άψογος Τιμ (vids)

  • Tags:
 

AUSTRALIAN OPEN Τελευταία Νέα