Australian Open: Στο Νο5 του ταμπλό ο Στέφανος Τσιτσιπάς (pic)

Gazzetta team
Australian Open: Στο Νο5 του ταμπλό ο Στέφανος Τσιτσιπάς (pic)
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα είναι στο Νο5 του ταμπλό στην 4η συμμετοχή του στο Australian Open.

Στη Μελβούρνη προκειμένου να μπει σε καραντίνα για 14 ημέρες είναι ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο Έλληνας τενίστας μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής της χώρας μας που θα συμμετάσχουν στο ATP Cup (1-5/2) πάτησαν Αυστραλία έχοντας μεγάλους στόχους.

Το 2019 η Ελλάδα συμμετείχε στο 1ο ATP Cup αλλά έμεινε εκτός από τη φάση των ομίλων αλλά φέτος που οι ομάδες είναι μόλις 12 λόγω του covid-19 θα παλέψει για διάκριση.

Την αναχώρηση του Στέφανου Τσιτσιπά και της ελληνικής ομάδας από το Ντουμπάι για τη Μελβούρνη κατέγραψε στα social media του ο Ιταλός τενίστας Ματέο Μπερετίνι ο οποίος ταξίδεψε και εκείνος για την Αυστραλία.

Ο Έλληνας τενίστας φέτος στο Australian Open που αρχίζει στις 8/2 θα είναι στο Νο5 του ταμπλό που είναι η καλύτερη θέση που είχε ποτέ στη Μελβούρνη. Το 2019 ήταν στο Νο14 και το 2020 στο Νο6.

Θυμίζουμε ότι το 2019 κέρδισε τον Ρότζερ Φέντερερ στους "16" και έφτασε έως τον ημιτελικό. Στο Νο1 του ταμπλό θα είναι ο νικητής του 2020 και Νο1 του κόσμου, Νόβακ Τζόκοβιτς ενώ στο Νο2 και στην άλλη πλευρά θα είναι ο Ράφα Ναδάλ.

Το Νο3 είναι για τον Ντομινίκ Τιμ και το Νο4 για τον Ντανίλ Μεντβέντεφ. Απουσιάζει το Νο5 και ο 6 φορές νικητής στο ΑΟ Ρότζερ Φέντερερ και έτσι ο Στέφανος Τσιτσιπάς αν και στο Νο6 του κόσμου θα είναι Νο5 στο Australian Open.

 

AUSTRALIAN OPEN Τελευταία Νέα