Τζόκοβιτς: «Το τένις ήταν προτεραιότητά μου για 30 χρόνια, τώρα είναι τα παιδιά μου»

Κώστας Ευθυμιάδης
ιέλενα Τζόκοβις αποκάλυψε πώς άλλαξε γνώμη στον σύζυγό της Νόβακ
Διχασμένος τόνισε πως είναι για το μέλλον του ο Νόβακ Τζόκοβιτς, όσον αφορά τις προτεραιότητές του.

Για πρώτη φορά ίσως στην καριέρα του, ο Νόβακ Τζόκοβιτς δήλωσε πως το τένις δεν μπορεί να αποτελεί πλέον προτεραιότητά του.

Εχοντας πετύχει τα πάντα, πλην του χρυσού ολυμπιακού μεταλλίου, ο Σέρβος τόνισε στην συνέντευξη που παραχώρησε εν όψει Australian Open, πως μετά από 30 χρόνια καριέρας, το τένις δεν μπορεί να συνεχίσει να είναι η προτεραιότητά του, από την στιγμή που μεγαλώνουν τα παιδιά του.

«Είμαι κάπως διχασμένος, για να είμαι ειλικρινής. Πάντα ένα κομμάτι μου θα αγαπάει το τένις και θα δίνει τη ζωή του γι' αυτό. Το αγόρι αυτό μέσα μου, θέλει να συνεχίσει. Αλλά από την άλλη είμαι και πατέρας δύο παιδιών και είμαι μακριά από την οικογένειά μου» είπε χαρακτηριστικά. «Κάθε φορά που λείπω για μεγάλο χρονικό διάστημα, ραγίζει η καρδιά μου. Πάντα σκέφτομαι πόσο καιρό πρέπει να παίξω ακόμα, πόσα τουρνουά και αν αξίζει τον κόπο», πρόσθεσε.

Φέτος πάντως θα είναι μία σεζόν που θα ρίξει το βάρος κυρίως στα slams και τους Ολυμπιακούς Αγώνες και λιγότερο στα υπόλοιπα τουρνουά.

«Αυτή τη σεζόν ξεκίνησα όπως κάνω συνήθως, ερχόμενος από νωρίς στην Αυστραλία. Μου αρέσει πολύ να παίζω εδώ, είναι το μέρος που είχα την περισσότερη επιτυχία στην καριέρα μου στα Grand Slam. Μετά από εδώ, δεν ξέρω. Ξέρω πως οι στόχοι μου είναι τα Slams και οι Ολυμπιακοί Αγώνες, αλλά πέρα απ' αυτά, δεν έχω ιδέα που αλλού θέλω να πάω να παίξω. Είμαι ακόμα διψασμένος και θέλω να συνεχίσω να αγωνίζομαι, μπορώ να τρέχω για ώρες. Είναι περισσότερο συναισθηματικό, για το ποιες είναι οι προτεραιότητές μου. Το τένις ήταν η προτεραιότητά μου για 30 χρόνια τώρα, αλλά πλέον δεν θέλω να χάνω πολλές στιγμές με τα παιδιά μου» τόνισε ο Νόβακ Τζόκοβιτς


 

Τελευταία Νέα