Ο Φριτζ πέτυχε φιλική νίκη επί του Τιάφο, στην έναρξη του IMG Future Stars στο ΤΑΤΟΪ Club

Δημήτρης Ντζάνης
Ο Τέιλορ Φριτζ ήταν από τα κεντρικά πρόσωπα στο TATOΪ Club
Οι Τέιλορ Φριτζ και Φράνσις Τιάφο έκλεψαν την παράσταση στην έναρξη του IMG Future Stars στο στο ΤΑΤΟΪ Club, με αποκορύφωμα τον αγώνα επίδειξης.

Το κεντρικό γήπεδο των εγκαταστάσεων στο ΤΑΤΟΪ Club για δεύτερη χρονιά γέμισε από κόσμο για τον αγώνα επίδειξης στο πλαίσιο του IMG Future Stars.

Oι δύο κορυφαίοι αυτή τη στιγμή παίκτες των ΗΠΑ στο tour, o Τέιλορ Φριτζ και ο Φράνσις Τιάφο ήταν αυτοί που έκλεψαν την παράσταση από νωρίς την παράσταση, με τα αγόρια και τα κορίτσια να ρωτούν τις απορίες τους στη συνέντευξη Τύπου, αλλά και λίγο αργότερα αν τους απολαμβάνουν σε δράση στον αγώνα επίδειξης, που άνοιξε το 2ο IMG Future Stars.

Ο αγώνας ήταν στα δύο σετ, αλλά τελικά χρειάστηκε το super tie break. με τον Τέιλορ Φριτζ να επικρατεί με 6-4, 4-6, 11-9, με τους παίκτες να γνωρίζουν την αποθέωση.

Στο τέλος έπαιξαν και διπλό για λίγους πόντους, παίρνοντας για συμπαίκτες παιδιά που θα συμμετέχουν στο τουρνουά IMG Future Stars από την Τρίτη (25/4).

tiafoe

Νωρίτερα στη συνέντευξη Τύπου, ο διευθυντής του IMG Future Stars, Μάρκος Παγδατής απευθυνόμενος στα αγόρια και στα κορίτσια που έδωσαν το «παρών» τα συμβούλευσε, λέγοντάς τους: «Πρώτα από όλα αν ευχαριστηθείτε τη συμμετοχή σας στο τουρνουά και την παρουσίας σας στο TAΤΟΪ Club.

Δεύτερον, να μάθετε όσα το δυνατόν περισσότερα μπορείτε, θα δείτε και θα γνωρίσετε τόσους ανθρώπους και παίκτες της ηλικίας σας. Και τρίτον να αγωνιστείτε δίκαια στο γήπεδο και να φερθείτε σωστά».

pagdatis

Με τη σειρά της η CEO ΤΑΤΟΪ Club, Έλλη Βυζαντίου, τόνισε: «Εχουμε ένα κοινό όνειρο, να δημιουργήσουμε το κορυφαίο τουρνουά στον κόσμο για παιδιά κάτω των 12 ετών».


Η διοργάνωση του δεύτερου τουρνουά IMG Future Stars, διάρκειας μιας εβδομάδας, αρχίζει την Τρίτη (25/4), θα περιλαμβάνει αγώνες 48 παικτών, ανάμεσα στα καλύτερα 24 αγόρια και κορίτσια κάτω των 12 ετών από όλον τον κόσμο, καθώς και ένα ξεχωριστό εκπαιδευτικό πρόγραμμα έπειτα από τους αγώνες της κάθε ημέρας.

img_future_stars

Οι Ραφαήλ Παγώνης (ΟΑ Γλυφάδας), Νικόλαος Μπικής (ΑΟΑ Πατρών) και η Κωνσταντίνα Βολονάκη (ΑΟΑ Αττικός Ήλιος). είναι οι τρεις Έλληνες αθλητές και αθλήτριες U12 που έλαβαν τα πολυπόθητα Wild Cards, εξασφαλίζοντας τη συμμετοχή τους στο τουρνουά.


 

Τελευταία Νέα