Τζόκοβιτς -Αλιασίμ 0-2: Ο Καναδός προσγείωσε τον Νόλε και έδωσε προβάδισμα στη μικτή Κόσμου (vid)

Newsroom
Τζόκοβιτς -Αλιασίμ 0-2: Ο Καναδός προσγείωσε τον Νόλε και έδωσε προβάδισμα στη μικτή Κόσμου (vid)
Ο Φελίξ Οζέρ Αλιασίμ κυριάρχησε του Τζόκοβιτς και με 2-0 σετ έδωσε προβάδισμα στην μικτή Κόσμου!

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς έπεσε θύμα έκπληξης από τον Φελίξ Οζέρ Αλιασίμ και η μικτή Κόσμου πήρε προβάδισμα με 10-8 στο Laver Cup (νωρίτερα κέρδισε και το διπλό που άνοιξε το πρόγραμμα της τρίτης και τελευταίας ημέρας).

Ο νεαρός Καναδός ήταν εξαιρετικός και κέρδισε με 2-0 σετ (6-3, 7-6) βοηθώντας στο ανατραπεί το σκορ μεταξύ της μικτής Ευρώπης και της μικτής Κόσμου, για να μετατρέψει το ματς του Τσιτσιπά με τον Τιάφο σε... must win καθώς σε περίπτωση ήττας η μικτή Κόσμου θα πάρει τον τίτλο.

Ο Τζόκοβιτς ξεκίνησε με την… φόρα που είχε από το χθεσινό ματς με τον Τιάφο, καθώς προηγήθηκε 2-0, αλλά ο Αλιασίμ όχι μόνο ισορρόπησε το ματς, αλλά ισοφάρισε σε 3-3 και έκανε και break στον Σέρβο, για να πάει να σερβίρει για το σετ (5-3), με τον ΜακΕνρο να πανηγυρίζει έξαλλα!

O Καναδός έκανε το 6-3 και έδωσε προβάδισμα στην μικτή Κόσμου.

Ο Αλιασίμ συνέχισε στο ίδιο μοτίβο και με το «καλημέρα» στο δεύτερο σετ, έσπασε το σερβίς του Τζόκοβιτς, βάζοντας δύσκολα στον κάτοχο 21 grand slam.

Ο Καναδός προηγήθηκε 2-0, με τον Νόλε να αντιμετωπίζει και ένα πρόβλημα στον καρπό. Παρ' όλα αυτά άντεξε, πήρε πίσω το break και στη συνέχεια έσωσε δύο break point του αντιπάλου του, για να πάρει προβάδισμα με 4-3 με λίγη δόση τύχης. Το σετ τελικά οδηγήθηκε στο tie break όπου ο Καναδός ήταν καλύτερος και το κέρδισε με 7-3, δίνοντας προβάδισμα στην μικτή Κόσμου με 10-8.

 

Τελευταία Νέα